۰
plusresetminus
تاریخ انتشارسه شنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۵
کد مطلب : ۵۶۴۶۶
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی چهارمحال و بختیاری:

34 هزار تن گندم در چهارمحال و بختیاری ذخیره شده است

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی چهارمحال و بختیاری گفت: 34 هزار تن گندم در چهارمحال و بختیاری است.
34 هزار تن گندم در چهارمحال و بختیاری ذخیره شده است
به گزارش پایگاه خبری تحلیل «جهانبین نیوز»، یزدان یگانگی ظهر سه‌شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: امسال به جهت تسهیل امور مراکز خرید تضمینی گندم در استان افزایش یافت.

وی افزود: سال قبل 26 هزار تن و سال‌ زراعی گذشته 47 هزار تن گندم از کشاورزان چهارمحال و بختیاری خریداری شد، همچنین برای اولین بار در استان 157 تن کلزا و 6 تن دانه روغنی سویا خریداری شد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه اجرای طرح قراردادی گندم باعث رشد خرید تضمینی گندم در استان شد، ادامه داد: امسال بیش از 19 هزار و 500 هکتار از اراضی استان به کشت قراردادی تعلق گرفته است.

یگانگی عنوان کرد: به ازای هر تن خرید گندم ، 150 هزار تومان بابت هزینه حمل و نقل و 80 درصد هزینه بیمه محصولات به کشاورزان پرداخت شد.

وی با بیان اینکه 2 هزار و 100 قرارداد خرید تضمینی گندم بین کشاورزان و اداره کل غله و خدمات بازرگانی چهارمحال و بختیاری منعقد شده است، خاطرنشان کرد: هدف‌مندسازی توزیع آرد بین نانوایی‌های استان با راه‌اندازی سامانه نانی‌نو به خوبی مدیریت شده است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: براساس تراکنش سامانه نانی‌نو، سهمیه آرد بین نانوایی‌ها توزیع می‌شود.

یگانگی به ذخیره کالاهای اساسی در چهارمحال و بختیاری اشاره و بیان کرد: کل ذخیره شکر این استان برابر با 2 هزار و 600 تن است که یک هزار و 600 تن آن در کارخانه قند و 980 تن دیگر آن در اداره کل غله و خدمات بازرگانی این استان ذخیره شده است.

وی تاکید کرد: همچنین 2 هزار تن برنج شامل هندی، پاکستانی و تایلندی و 34 هزار تن گندم، موجودی این دو کالای اساسی در چهارمحال و بختیاری است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در آستانه عید نوروز و ماه مبارک رمضان هستیم بنابراین برنامه‌ریزی‌های لازم جهت تامین کالای اساسی در استان انجام گرفته است.

یگانگی با اشاره به اینکه نهضت نان کامل در کشور در حال شکل‌گیری است، یادآور شد: براساس این نهضت به دنبال افزایش غنای آرد هستیم، از همین رو میزان سبوس‌گیری از آرد به زیر 70 درصد می‌رسد که طبیعتا باعث می‌شود رنگ آرد تیره‌تر شود.

وی افزود: ذائقه مردم باید از نان و آرد سفید به آرد و نان با غنای بیشتر و تیره‌تر بازگردد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: یک واحد تولید آرد و یک نانوایی در استان به صورت آزمایشی در حال کار در خصوص نهضت آرد و نان کامل هستند.

انتهای خبر/1031ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

سه شنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۲

ساعت:

۱۳:۳۳:۵۰

30 Jan 2024