۰
plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۸
کد مطلب : ۶۲۱۸۳
یک استاد حوزه تاکید کرد:

امام حسین(ع) الگوی ایستادگی در جنگ ۱۲روزه

یک استاد حوزه گفت: امام حسین (ع) الگوی ایستادگی ایران در ۱۲ روز جنگ تحمیلی بود و امروز همانگونه که اربعین ادامه راه عاشورا است، این ۱۲ روز دفاع نیز می‌تواند به‌عنوان دلگرمی برای ملت‌های آزاده و ادامه راه مقاومت مطرح باشد.
امام حسین(ع) الگوی ایستادگی در جنگ ۱۲روزه
محمدرضا عرفان‌نژاد در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، اظهار کرد: چند سالی است که در اربعین یک شگفتی بزرگ توسط مردم خلق می‌شود، به‌طوری که در تاریخ ۱۴۰۰ ساله تشیع، اینگونه اجتماع و جهانی شدن ارزش‌های اسلام و اهل بیت (ع) بی‌نظیر است.

وی تصریح کرد: در این اجتماع بیش از ۲۰ میلیون نفر در کربلا حول محور امام حسین (ع) جمع می‌شوند که دارای ابعاد و بازتاب‌های جهانی بوده و فراتر از ایران است.

این استاد حوزه افزود: سالیان سال دشمن تلاش کرده میان مسلمانان اختلاف ایجاد کند، اما در اربعین با محوریت امام حسین (ع) یک وحدت و هم‌دلی ایجاد شده و حتی مسیحی‌ها و سایر ادیان نیز در این مسیر مسلمانان را همراهی می‌کنند.

عرفان‌نژاد ادامه داد: مهر امام حسین (ع) مایه ایجاد اخوت و برادری میان دو کشور ایران و عراق شده است و حضور مردم عراق برای پذیرایی از زائران در این مسیر نیز انسجام دو کشور را بیش از پیش می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: قطعاً حضور میلیونی در راهپیمایی اربعین لرزه به تن دشمنان می‌اندازد و از همین‌رو در صدد هستند که آن را تحت‌الشعاع قرار دهند، اما مکر آن‌ها به خودشان باز می‌گردد.

این استاد حوزه با اشاره به جنگ ۱۲ روزه و تجاوز رژیم غاصب صهیونیستی به کشور بیان داشت: دشمنان ایران بنا به فرموده مقام معظم رهبری با دین و دانش ایران مخالف هستند و در تلاش بودند، فرماندهان نظامی، دانشمندان و مسئولان کشور را از سر راه اهداف شوم و پلید خود بردارند.

عرفان‌نژاد اذعان داشت: امروز ایران اسلامی محور آزادگان جهان است و بزرگ‌ترین دستاوردی که جنگ ۱۲ روزه برای کشور داشت افزایش انسجام اجتماعی می‌باشد، در این ۱۲ روز غالب مردم متوجه شدند هدف از بسیاری از مسائلی که در جنگ نرم یا جنگ رسانه‌ای تبلیغ می‌شود، چیست، امروز دست استکبار جهانی بیش از پیش برای مردم ایران رو شده است، آن‌ها می‌خواستند ایران را تضعیف کنند و با حمله به کشور مقاصد شوم خود را در کشور پیاده کنند.

وی اضافه کرد: در تجاوز رژیم صهیونیست به ایران مشخص شد که بحث دفاع از حرم برای چه صورت گرفت، یا چرا ما باید فناوری موشک داشته باشیم، چرا ایران باید فعالیت عملی داشته باشد و حقایق دیگری که مردم آن را به‌خوبی درک کردند.

این استاد حوزه گفت: امام حسین (ع) الگوی ایستادگی ایران در ۱۲ روز جنگ تحمیلی بود و امروز همانگونه که اربعین ادامه راه عاشورا است، این ۱۲ روز دفاع نیز می‌تواند به‌عنوان دلگرمی برای ملت‌های آزاده و ادامه راه مقاومت مطرح باشد.

عرفان‌نژاد یادآور شد: اجتماع اربعین یک مانور بزرگ در دنیا است، دشمنان کشور در تلاش هستند که آن را سانسور کنند اما آثار آن وجود دارد.

وی گفت: سالیان سال است که یک ظلم نهادینه‌شده در دنیا در حال شکل‌گیری است و سازمان‌های بین‌المللی به‌صورت نمادین تشکیل شده و ذیل آن هر جنایتی بخواهند انجام می‌دهند و حقوق بشر پوشالی که به راه انداختند را فقط برای خودشان قائل هستند و بقیه حقی از آن ندارند.

این استاد حوزه خاطرنشان کرد: تنها کشوری که با جدیت مقابل این ظلم استکبار جهانی و صهیونیست ایستاده، ایران است و این نبرد تمدنی و نبرد وجودی امروز به نهایت خود رسیده و هر دو طرف با تمام وجود وارد این نزاع شده‌اند.

عرفان‌نژاد افزود: بعد از طوفان‌الاقصی در دنیا چهره منفور صهیونیست‌ها ظاهر شد و این بزرگ‌ترین شکست برای آن‌ها است.

وی ادامه داد: در جنگ ۱۲ روزه به ایران ضرباتی وارد شد، اما جمهوری اسلامی ایران پایدارتر شد و دشمن نیز ضربات سختی را متحمل شد و رژیم صهیونیست که با حمایت کل ناتو و استکبار جهانی به خاک ایران تجاوز کرد، در نهایت به جایی رسید که عاجزانه درخواست آتش‌بس داد.

این استاد حوزه یادآور شد: ایستادگی ایران در مقابل استکبار و صهیونیست جهانی سبب شد تا همه آزادگان روحیه بگیرند و برای از جای کندن این غده سرطانی دوباره سر پا ایستاده و مبارزه جدیدی را آغاز کردند.

عرفان‌نژاد گفت: جمهوری اسلامی ایران و مردم کشور پیشاهنگ مقابله با اسرائیل هستند، که قطعاً به فتح قدس و آزادی فلسطین منجر خواهد شد و ظلم و ستم این رژیم خونخوار به زودی نابود می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: می‌بینیم که بسیاری از کشورهای حامی رژیم صهیونی به دنبال به رسمیت شناختن فلسطین هستند، چراکه ظلمی که رژیم کودک‌کش در حق مردم غزه روا داشته روی همه ظالمان دنیا را سفید کرده و دیگر آبرویی برای آن‌ها نمانده است.

این استاد حوزه تاکید کرد: رژیم صهیونیست هرگز حریف ایران نبوده و نخواهد بود، رژیمی که بعد از دو سال نتوانسته یکی از اسرای خود را آزاد کند و حماس را شکست دهد چطور می‌خواهد در مقابل ایران بجنگد.

وی بیان داشت: شجاعت، اصالت، آزادی‌خواهی و… ایرانی‌ها هم ریشه در تمدن چند هزار ساله و هم در دین آن‌ها دارد، پایبندی به مقابله با ظلم را ایرانی‌ها از امام حسین (ع) آموخته‌اند.

عرفان‌نژاد اضافه کرد: امام حسین (ع) یک چهره جهانی و نمادی از آزادگی است و همه آزادگان دنیا حول این شمع پروانه هستند و باور اصلی مردم در دفاع از کشور قطعاً این امام بزرگوار می‌باشد و در هنگامه نبرد این نام اهل بیت (ع) است که راه را به شیعیان نشان می‌دهد.

این استاد حوزه تاکید کرد: نیروهای مسلح و ملت ایران تا پای جان پشت ولی‌فقیه خود ایستاده‌اند و در جنگ ۱۲ روزه نیز این موضوع را ثابت کردند.

انتهای خبر/1026ج
 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴

ساعت:

۱۶:۱۲:۲۴

6 Aug 2025