۰
plusresetminus
تاریخ انتشارپنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۲۴
کد مطلب : ۶۱۵۲۵
شهردار شهرکرد خبر داد:

اجرای ۵۰۰ میلیارد ریال پروژه عمرانی در «منظریه»

شهردار شهرکرد، از اجرای پروژه‌های عمرانی، خدماتی و توسعه فضای سبز در محله منظریه، با اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال خبر داد.
اجرای ۵۰۰ میلیارد ریال پروژه عمرانی در «منظریه»
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«جهانبین نیوز» به نقل از روابط عمومی شهرداری شهرکرد، محمد حسین واحدیان با اشاره به آغاز رسمی مدیریت اجرایی شهرداری در منظریه از ابتدای سال ۱۴۰۳، اظهار داشت: در این مدت، اقدامات گسترده‌ای در زمینه زیرساخت، زیباسازی، حمل‌ونقل و توسعه فضای سبز صورت گرفته که هدف آن، بهبود کیفیت زندگی شهروندان و توسعه متوازن شهری است.

شهردار شهرکرد، با اشاره به پروژه‌های اجرایی این محله، اعلام کرد: طراحی و اجرای چندین پارک محله‌ای، پیاده‌روسازی، احداث پارک جدید، زیرسازی و آسفالت معابر، نصب ایستگاه‌های اتوبوس و تجهیز خیابان‌ها به دوربین‌های نظارتی، بخشی از اقدامات صورت‌گرفته در این منطقه است.

وی افزود: نصب ۱۰ ایستگاه اتوبوس جدید، زیباسازی دیوارهای عمومی و خط‌کشی معابر برای افزایش ایمنی شهروندان، در کنار اجرای پروژه‌های فوریتی عمرانی، از جمله اقدامات مهم شهرداری در منظریه بوده است.

واحدیان با تأکید بر برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته برای بهبود زیرساخت‌های محله منظریه، خاطرنشان کرد: با وجود محدودیت منابع و برخی مشکلات در واگذاری رسمی زمین‌ها از سوی اداره‌کل راه و شهرسازی، روند اجرای پروژه‌ها با جدیت ادامه دارد.

وی در پایان، توسعه متوازن و ارائه خدمات شهری مؤثر را از اولویت‌های شهرداری شهرکرد عنوان کرد و افزود: شهرداری، با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، تلاش دارد سطح رفاه عمومی را ارتقا دهد و منظریه را به محله‌ای با امکانات مطلوب تبدیل کند.

انتهای خبر/۱۰۲۰ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۴

ساعت:

۰۷:۲۴:۰۶

5 Jun 2025