۰
plusresetminus
تاریخ انتشارجمعه ۲۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۹
کد مطلب : ۶۲۲۶۳
رئیس اداره منابع طبیعی میانکوه خبر داد:

جزای نقدی و حبس برای تخریب‌کنندگان جنگل‌های میانکوه

رئیس اداره منابع طبیعی میانکوه از حکم جریمه نقدی و حبس سه نفر از عاملان قطع درختان جنگلی این منطقه با حکم قضایی خبر داد.
جزای نقدی و حبس برای تخریب‌کنندگان جنگل‌های میانکوه
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، محمد صفری، اظهار کرد: در پی گزارش همیاران طبیعت و گشت‌زنی نیروهای یگان حفاظت از منابع طبیعی از عرصه‌های جنگلی با همکاری نیروهای فراجا سه نفر از عاملان قطع درختان جنگلی در منطقه میانکوه در شهرستان اردل شناسایی و در حین قلع و قمع درختان بلوط دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند.
 
وی افزود: این افراد با صدور حکم متخلفین به پرداخت ۲۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان جریمه نقدی و ۶ ماه حبس، محکوم و روانه زندان شدند.
 
رئیس اداره منابع طبیعی میانکوه ادامه داد: این مجموعه سوگند یاد کرده است که در بحث قطع درختان و تخریب جنگل‌های زاگرس مظلوم، با هیچ شخصی تعارف ندارد و بدون اغماض و با ارائه مدارک معتبر به مراجع قضایی با متخلفین برخورد خواهد شد. 
 
صفری ضمن تشکر و قدردانی ویژه از رئیس دادگاه عمومی بخش میانکوه و نیروی انتظامی این بخش به جهت همکاری و به دام انداختن قاتلین جنگل بلوط، از مردم، طبیعت دوستان، همیاران طبیعت و انجمن‌های مردم‌نهاد خواست ضمن مشارکت فعال در حفاظت از منابع طبیعی گزارشات تخریب و تصرف قطعه چوب درختان جنگلی را به یگان حفاظت منابع طبیعی اطلاع دهند.
 
انتهای خبر/۱۰۳۱ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

جمعه ۲۴ مرداد ۱۴۰۴

ساعت:

۰۸:۴۲:۴۲

15 Aug 2025