۰
plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۶
کد مطلب : ۶۲۱۷۸
رئیس اداره حمل ‌و نقل مسافر چهارمحال و بختیاری خبر داد:

جابه‌جایی ۳۲۰۰ زائر از چهارمحال‌وبختیاری به مرز شلمچه

رئیس اداره حمل ‌و نقل مسافر چهارمحال و بختیاری از اجرای ۸۸ سفر عمومی با جابه‌جایی 3 هزار و 248 نفر از زائران اربعین حسینی از این استان به سمت مرز شلمچه در بازه زمانی ۱۰ مرداد تا ۱۴ مردادماه خبر داد.
جابه‌جایی ۳۲۰۰ زائر از چهارمحال‌وبختیاری به مرز شلمچه
اصغر رحیمی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، اظهار کرد: در راستای تسهیل در جابجایی زائران اربعین حسینی و با هماهنگی کامل با شرکت‌های حمل‌ و نقل عمومی، از تاریخ ۱۰ مردادماه تا ۱۴ مردادماه، تعداد ۸۸ سفر بین ‌شهری از مبدا استان به مقصد مرز شلمچه انجام شده که طی آن 3 هزار و 248 نفر از زائران به این مرز انتقال یافته‌اند.

وی افزود: این سفرها با استفاده از ناوگان حمل‌ونقل عمومی، تحت نظارت کامل این اداره و با رعایت ضوابط ایمنی و رفاه مسافران انجام شده و فرآیند اعزام همچنان با هماهنگی کامل در حال انجام است.

رئیس اداره حمل ‌و نقل مسافر چهارمحال و بختیاری با تأکید بر استمرار روند اعزام‌ها تا پایان ایام اربعین ادامه داد: تمامی اقدامات لازم برای تسهیل در اعزام و بازگشت زائران، از جمله تخصیص ناوگان، نظارت بر قیمت‌ها و کنترل وضعیت فنی اتوبوس‌ها، به‌طور مستمر در حال اجراست تا سفرهای ایمن، منظم و راحتی برای زائران فراهم شود.

رحیمی در پایان ضمن قدردانی از همراهی شرکت‌های حمل‌ و نقل و دستگاه‌های اجرایی مرتبط، خاطرنشان کرد: اداره حمل‌ و نقل  مسافر چهارمحال و بختیاری با آمادگی کامل در کنار زائران خواهد بود و نظارت‌ها تا پایان مراسم اربعین ادامه خواهد داشت.

انتهای خبر/1031ج
 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴

ساعت:

۱۱:۰۶:۴۷

6 Aug 2025