۰
plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۸
کد مطلب : ۶۲۰۶۸
رئیس اداره نگهداری ابنیه فنی راه‌های چهارمحال و بختیاری خبر داد:

ساماندهی سه‌راهی پردنجان به چلیچه

رئیس اداره نگهداری ابنیه فنی راه‌های اداره کل راهداری و حمل ‌و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: پروژه تعریض پل و ساماندهی سه‌راهی پردنجان به چلیچه با اعتبار ۳۸۰ میلیارد ریال در حال اجراست.
ساماندهی سه‌راهی پردنجان به چلیچه
مهدی صالحی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، اظهار کرد: پروژه تعریض پل و ساماندهی سه‌راهی پردنجان به چلیچه یکی از مهم‌ترین طرح‌های ایمن‌سازی شبکه راهی چهارمحال و بختیاری به‌شمار می‌رود که با هدف ارتقای سطح ایمنی، کاهش تصادفات و روان‌سازی ترافیک در این نقطه حساس، در دست اجر است.

وی افزود: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۳۸۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات مربوط به رفع نقاط پرحادثه تأمین اعتبار شده و عملیات اجرایی آن با جدیت در حال پیگیری است، این مسیر یکی از نقاط پرتردد شهرستان فارسان محسوب می‌شود که سال‌ها به‌عنوان مطالبه جدی مردم منطقه مطرح بوده است.

صالحی با اشاره به اثرگذاری اجتماعی و ترافیکی این پروژه تأکید کرد: پس از بهره‌برداری، شاهد بهبود قابل توجهی در ایمنی تردد، کاهش حوادث رانندگی و افزایش رضایت کاربران جاده‌ای خواهیم بود، اجرای این‌گونه پروژه‌ها بخشی از وظایف راهبردی راهداری برای تأمین رفاه و امنیت سفرهای جاده‌ای مردم است.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد که با رفع موانع و معارضات محلی، این طرح در زمان مقرر به بهره‌برداری برسد.

انتهای خبر/1031ج
 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

يکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴

ساعت:

۰۸:۰۶:۴۶

27 Jul 2025