۰
plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۷
کد مطلب : ۶۱۹۲۶
نماینده ولی فقیه در سپاه شهرستان سامان مطرح کرد:

محرم نماد تقویت دین و وحدت جامعه

نماینده ولی فقیه در سپاه شهرستان سامان گفت: دشمنان جرأت حمله یا تمسخر به مراسمات مذهبی را ندارند، چراکه این مراسم‌ها نماد تقویت دین و وحدت جامعه است.
محرم نماد تقویت دین و وحدت جامعه
حجت‌السلام والمسلمین مصطفی عباسی درگفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز» با ذکر آیات قرآن و تأکید بر اهمیت تعظیم شعائر الهی، به مفهوم لغوی و معنوی این اصطلاح اشاره کرد و گفت: تعظیم شعائر، در اصل به معنای احترام و بزرگداشت نمادهای مقدس است که در مراسم حج، حیوانات قربانی و دیگر نمادهای دینی به کار می‌رود.

وی درادامه تصریح کرد: قرآن کریم این عمل را نشانۀ تقوا می‌داند، زیرا وقتی چیزی به خداوند نسبت داده می‌شود، باید با احترام و تعظیم برخورد شود.

حجت‌السلام عباسی به سفر کربلا و قیام امام حسین علیه‌السلام اشاره کرد و گفت: این حرکت، نمونه‌ای بارز از تعظیم شعائر الهی است؛ زیرا امام حسین برای خدا شهید شد. بنابراین، هر فردی که مراسم و مجالس عزاداری امام حسین را گرامی می‌دارد، در واقع خدا را تعظیم می‌کند، چرا که امام حسین به عنوان ثارالله (خون خدا) شناخته می‌شود و بزرگداشت او نشانۀ احترام به خداوند است.

نمایندگی ولی فقیه در ناحیه سامان بیان داشت: اهمیت حضور مردم در مراسمات مذهبی و عزاداری‌ها مورد تأکید قرار می‌گیرد. این حضور نه تنها سبب تقویت دین و روحیه جامعه می‌شود، بلکه نماد حمایت مردم از امام و دین است و دشمنان دین را نا امید می‌کند.

وی ادامه داد: برعکس، کم‌توجهی و بی‌حضور بودن در این مراسمات، زمینه را برای نفوذ و تضعیف دین فراهم می‌کند، زیرا دشمنان با تمسخر و زیر سؤال بردن مراسمات دینی، قصد دارند شعائر مقدس را کم‌اهمیت جلوه دهند و در نهایت دین را از دستور کار خارج کنند.

عباسی  به تلاش‌های دشمنان در کم‌اهمیت نشان دادن مراسمات دینی اشاره کرد و گفت: هدف آن‌ها کاهش حضور و تعظیم شعائر است تا بتوانند دین را تضعیف و از بین ببرند. اما نمونه‌هایی مانند مراسم اربعین نشان می‌دهد که وقتی این شعائر و مراسمات با قدرت و حضور گسترده برگزار می‌شود، دشمنان جرأت حمله یا تمسخر ندارند، چراکه این مراسم‌ها نماد تقویت دین و وحدت جامعه است.

حجت الاسلام عباسی تأکید کرد: تعظیم شعائر، هم در تقویت تقوا مؤثر است و هم دین را در جامعه تقویت می‌کند. حضور فعال و باشکوه در مراسمات مذهبی، سبب می‌شود دشمنان نتوانند به راحتی به شعائر دینی آسیب برسانند و این عمل، نشانۀ وفاداری و احترام به ارزش‌های دینی است. در نتیجه، همه باید در این مسیر کوشا باشند و با اعمال و رفتار خود، شعائر دینی را تقویت کنند.

انتهای خبر/1020ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

دوشنبه ۲۳ تير ۱۴۰۴

ساعت:

۰۸:۲۱:۱۵

14 Jul 2025