۰
plusresetminus
تاریخ انتشاردوشنبه ۹ تير ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۱
کد مطلب : ۶۱۷۸۷
یک پژوهشگر تاکید کرد:

تحمیل بار مالی بیماری‌های انسداد ریه به کشور

یک پژوهشگر گفت: بیماری‌های انسداد مزمن ریه بار بهداشتی و مالی بسیار زیادی به حوزه‌های درمانی تحمیل می‌کنند.
تحمیل بار مالی بیماری‌های انسداد ریه به کشور
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، دکتر اکبر سلیمانی صبح امروز در نشست خبری ترجمان و تبادل دانش، با اشاره به انجام طرح بررسی کیفیت گذار مراقبت سالمندان مبتلا به بیماری‌های انسداد مزمن ریه اظهار کرد: این بیماری‌ها بار بهداشتی و مالی بسیار زیادی به حوزه‌های درمانی تحمیل می‌کنند.

وی با اشاره به اهمیت درمان‌های غیردارویی در بیماری‌های انسدادی مزمن ریوی تصریح کرد: بیماران COPD عموماً سالمندانی هستند که مراقبین خوبی ندارند و از حمایت‌های روانی، عاطفی و… برخوردار نیستند.

این پژوهشگر بیان داشت: آمار بیماری انسداد مزمن ریه در حال قرار گرفتن در کنار بیماری‌های قلبی و عروقی و تصادفات است، برای این بیماری به دلیل مزمن بودن باید مدام دارو تجویز شود و در نهایت تمام ابعاد زندگی فرد را تحت تاثیر قرار می‌دهد و بار اقتصادی فراوانی برای جامعه به دنبال دارد.

سلیمانی اضافه کرد: در چهارمحال و بختیاری به دلیل ارتفاع بالا، شغل کشاورزی، پایین بودن غلظت اکسیژن و… آمار بیماران ریوی بالا است، بنابراین طرح‌های تحقیقاتی بر روی بیماران ریوی و COPD می‌تواند کمک بزرگی به مردم داشته باشد.

وی طرح انجام شده را بیشتر مربوط به مراقبت از سالمندان مبتلا به انسداد مزمن ریه دانست و خاطرنشان کرد: طی این طرح مشخص شد افراد با تحصیلات دانشگاهی، کارمندان و افراد متأهل مراقبت‌های بهتری داشته‌اند، که نشان‌دهنده این است که نقش آموزش در این زمینه اهمیت بالایی دارد.

این پژوهشگر ادامه داد: آموزش می‌تواند کمک ارزنده‌ای در بهبود درمان به سالمندان مبتلا به بیماری انسداد مزمن ریه داشته باشد، مورد دیگر در این زمینه اطلاع‌رسانی در خصوص فیزیوتراپی بیماران ریوی است، که باید در خانه و مراکز فیزیوتراپی صورت گیرد، تا با تقویت عضلات تنفسی نیاز به دارو در بیماران کاهش یابد.

انتهای خبر/1026ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

دوشنبه ۹ تير ۱۴۰۴

ساعت:

۰۷:۵۸:۲۰

30 Jun 2025