۰
plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۵
کد مطلب : ۶۱۷۳۹
سرپرست سازمان جهاد كشاورزی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد:

نقش ويژه بخش كشاورز در اقتصاد چهارمحال و بختیاری

سرپرست سازمان جهاد كشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به نقش ويژه بخش كشاورزی در اقتصاد استان گفت: ميزان توليد ناخالص داخلی كشاورزی در استان بالاتر از ميانگين كشوری است.
نقش ويژه بخش كشاورز در اقتصاد چهارمحال و بختیاری
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، حسين بهرامی، صبح امروز در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری با اشاره به اينكه، برای بررسی جايگاه بخش كشاورزی در استان بايد نگاهی به شاخص‌ها و معيارهای كلان داشته باشيم اظهار کرد: 7.3 درصد تولید ناخالص کشور مربوط به بخش کشاورزی است، اما در چهارمحال و بختیاری بخش کشاورزی بيش از 17 درصد توليد ناخالص در استان و به‌ همراه صنایع و خدمات وابسته به آن بیش از 40 درصد از اشتغال و اقتصاد استان را به خود اختصاص داده است. 
 
وی ادامه داد: بخش كشاورزی يكی از اركان اصلی اقتصاد استان چهارمحال و بختياری است اين استان و پتانسیل بالایی در تولید محصولات کشاورزی مختلف دارد. 
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: رشد و توسعه بخش کشاورزی به‌عنوان یکی از عوامل مهم اقتصادی، پیش نیاز ضروری برای تحقق توسعه پایدار است و در منابع علمی هم هر بخشی كه بيش از 15 درصد توليد ناخالص را به خود اختصاص دهد بايد برنامه توسعه و پيشرفت آن استان بر اساس و توسعه بخش مذكور صورت گيرد پس به اين نتيجه می‌رسيم كه بايد تمام برنامه‌های توسعه‌ای استان بر اساس توسعه بخش كشاورزی صورت پذيرد.
 
 بهرامی ادامه داد: در برنامه هفتم توسعه، بخش كشاورزی بايد با 5.5 درصد رشد همراه باشد كه 35 درصد از اين ميزان رشد با افزايش بهره‌وری و مابقی با اجرای طرح‌های توسعه‌ای بايد محقق شود كه برنامه‌ريزی لازم هم بر اساس همين مبنا انجام ودر حال پيگيري است.
 
وی عنوان کرد: استان چهارمحال و بختیاری در تولید ماهیان سردآبی و بادام رتبه اول کشوری را دارد، از تعداد هزار و 400 گونه گیاهی بومی استان تعداد 398 گیاه دارویی وجود دارد که ظرفیت و استعداد فراوانی برای تولید گیاهان دارویی دارد.
 
 سرپرست سازمان جهاد كشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: مراتع استان غنای بالایی از انواع پوشش گیاهی مختلف دارند که این مسئله به دلیل ویژگی‌های خاص توپوگرافی و اقلیمی این استان است. 
 
بهرامی بیان کرد: علاوه بر این، نزدیک به 15 درصد از اراضی این استان (معادل 250 هزار هکتار) در گروه اراضی کشاورزی قرار دارند، از این سطح از اراضی کشاورزی، همواره بین 143-130 هزار هکتار به کشت محصولات زراعی، حدود 40 الی 50 هزار هکتار به باغات و حدودا 70 هزار هکتار به آیش تعلق دارد که این سطح از آیش غالبا به دلیل محدودیت در تامین آب در ماه‌های گرم سال است.
 
انتهای خبر/۱۰۳۱ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

چهارشنبه ۴ تير ۱۴۰۴

ساعت:

۱۳:۴۱:۵۴

25 Jun 2025