۰
plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۹
کد مطلب : ۶۱۶۰۱
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری خبر داد:

چهارمحال و بختیاری میزبان مسابقات دانش‌آموزی

معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: میزبانی مسابقات دانش‌آموزی سراسر کشور از ۱۷ تیرماه تا ۱۴ مردادماه سال جاری در چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود.
چهارمحال و بختیاری میزبان مسابقات دانش‌آموزی
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، فخرالدین اسدی درسیصد و چهل‌و‌ششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهرکرد اظهار کرد: میزبانی مسابقات دانش‌آموزی سراسر کشور از ۱۷ تیرماه تا ۱۴ مردادماه سال جاری در چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود.
 
وی بیان داشت: امسال شهرکرد میزبان ۴ هزار نفر دانش آموز در ۱۰ رشته ورزشی است.
 
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری یادآور شد: سال گذشته شهرکرد میزبان هزار و پانصد نفر از دانش آموزان تیز هوشان پسر کشور برای مسابقات بود که حضور دانش‌آموزان و ارتباطات بین استانی نه‌تنها باعث رونق فرهنگی و اقتصادی شد، بلکه به ایجاد نشاط اجتماعی و تعامل مثبت بین شهروندان کمک کرد.
 
وی مطرح کرد: ۴ هزار دانش آموز در سه نوبت که از تاریخ ۱۴ لغایت ۲۷ تیرماه سال جاری، هزار و ۱۰۰ نفر دختران متوسطه اول و دوم سراسر کشور وارد استان می‌شوند؛ از تاریخ ۲۹ تیرماه لغایت ۴ مردادماه یک هزار و ۵۰۰ نفر دانش آموز ابتدایی سراسر کشور وارد شهرکرد می‌شوند.
 
اسدی با بیان اینکه سومین گروه از دانش آموزان پسر متوسطه دوره اول و دوم مدارس تیزهوشان از تاریخ ۵ مرداد لغایت ۱۸ مراد وارد استان جهت شرکت در مسابقات حضور می‌یابند، مطرح کرد: ۹ سالن ورزشی استان به صورت همزمان درگیر مسابقات ورزشی می‌شوند؛ برگزاری مسابقات در شهرکرد، اقدامی ملی است که تأثیر گسترده‌ای بر رشد علمی، فرهنگی، ورزشی و اقتصادی مرکز استان دارد.
 
وی گفت: ۵ برنامه ملی تابستان امسال در شهرکرد برگزار می‌شود که تنها استان در کشور هستیم که ۵ برنامه ملی را برگزار می‌کند لذا نیازمند همکاری و تعامل مدیریت شهری با اداره کل آموزش و پرورش استان هستیم.
 
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری یادآور شد: شهرکرد به‌عنوان شهر ملی نمد شناخته شده است و از فرصت برگزاری مسابقات در شهرکرد جهت معرفی فرهنگ و هنر چهارمحال و بختیاری به سراسر کشور استفاده کنیم و از این فرصت برای نهادینه کردن شهر نمد در میان دانش‌آموزان و جامعه برای حفظ و گسترش این میراث ارزشمند کمک کنیم.
 
وی اذعان داشت: فضاسازی شهری برای مسابقات در شهرکرد اقدامی مهم است که می‌تواند جلوه‌ای زیبا و منظم از شهر را به شرکت‌کنندگان ارائه دهد و شهرداری و اتوبوس‌رانی نقش کلیدی در این فرآیند دارند که می‌توانند با زیباسازی شهری، تجربه‌ای مطلوب برای همه فراهم کنند.  
 
اسدی گفت: همکاری مدیریت شهری در برگزاری مسابقات ملی نه‌تنها باعث موفقیت این رویداد خواهد شد، بلکه می‌تواند شهرکرد را به‌عنوان شهر ملی نمد به‌درستی معرفی کند و ظرفیت‌های فرهنگی و اقتصادی آن را به نمایش بگذارد.

پیشرفت شهرکرد باعث پیشرفت کل استان است

در ادامه ماشاءالله ایزدی اظهار کرد: نسل امروز، سرمایه‌های ارزشمندی برای آینده کشور هستند و میزبانی مرکز استان چهارمحال‌وبختیاری برای برگزاری مسابقات دانش آموزان فرصتی برای معرفی شهرکرد به عنوان شهر مهربانی است.
 
وی بیان داشت: باید با تمام وجود در معرفی ظرفیت های ارزشمند مرکز استان چهارمحال‌وبختیاری همت گماشت. دراین باره شایسته است که از فرصت برگزاری مسابقات ورزشی و فرهنگی برای معرفی شهرکرد به تمام معنا استفاده شود چون شهرکرد مرکز استان شایسته بهترین هاست.
 
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهرکرد با بیان اینکه شهرکرد به‌عنوان مرکز استان چهارمحال و بختیاری نقش کلیدی در توسعه کل استان دارد، مطرح کرد: هر پیشرفتی در شهرکرد تأثیر مستقیمی بر رشد اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی کل استان دارد.
 
ایزدی گفت: مدیریت شهری نقش مهمی در توسعه و پیشرفت شهر دارد و با تمام توان خود در مسیر توسعه وتعالی شهرکرد پیشگام و نقش آفرین است.

انتهای خبر/ ۵۳۰ ب
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴

ساعت:

۱۳:۰۲:۵۴

11 Jun 2025