۰
plusresetminus
تاریخ انتشارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۲
کد مطلب : ۶۱۴۶۸

اتمام حجت جباری با مدیران استقلال

مجتبی جباری تاکید کرد که دیگر به عنوان مربی حاضر به همکاری با سرمربی خارجی نیست و تنها در صورتی در استقلال می‌ماند که به عنوان سرمربی فصل آینده انتخاب شود.
اتمام حجت جباری با مدیران استقلال
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، به نقل از خبرنگار مهر، با وجود پایان فصل فوتبالی، باشگاه استقلال هنوز سرمربی فصل بیست و پنجم خود را به‌صورت رسمی معرفی نکرده و این بلاتکلیفی با واکنش صریح مجتبی جباری، سرمربی موقت آبی‌ها در انتهای فصل گذشته، همراه شده است.

جباری که در مقطع پایانی فصل گذشته هدایت استقلال را برعهده داشت توانست آبی‌ها را قهرمان جام حذفی کند و سهمیه لیگ قهرمانان آسیا ۲ را به دست آورد. او در یک برنامه تلویزیونی با گلایه از نحوه برخورد مدیران باشگاه، به صراحت اعلام کرد تنها در صورت پذیرش مسئولیت به‌عنوان سرمربی به کار خود ادامه خواهد داد و در غیر این صورت از استقلال خداحافظی خواهد کرد.

وی در این برنامه گفت: قراردادی که با من بسته شده بود، یک سال و نیمه و در مقام مربی بود، نه سرمربی. وقتی به‌عنوان سرمربی کارم را شروع کردم، قرارداد سرمربیگری‌ام را تنها دو روز پیش از فینال جام حذفی و با فشار شخصی خودم امضا کردند. این مسئله نهایت بی‌احترامی بود. یعنی تا دو روز قبل از بازی با ملوان هنوز قراردادی به عنوان سرمربی نداشتم.

جباری با انتقاد از بی‌توجهی مدیران باشگاه ادامه داد: اصلاً به این فکر نکردند که این مسئولیت چه فشاری دارد. من تمام سابقه و محبوبیتم را گذاشتم و وارد این مسیر شدم. آیا این فرد، یعنی کسی که مسئولیت قبول کرده، نباید مورد احترام قرار بگیرد؟ اگر فشار نمی‌آوردم، حتی همین قرارداد هم امضا نمی‌شد.

سرمربی موقت فصل گذشته استقلال درباره احتمال ادامه همکاری‌اش نیز تصریح کرد: به آن‌ها اعلام کردم که دیگر به‌هیچ‌وجه به عنوان دستیار یا مربی کار نخواهم کرد. اگر قرار باشد در استقلال بمانم، فقط در مقام سرمربی خواهد بود. به من گفتند لیستی تحویل ما بدهید برای نقل و انتقالات، اما پاسخ من این بود که اول سرمربی‌تان را مشخص کنید. من آن‌قدر غیرحرفه‌ای نیستم که در این شرایط بخواهم فهرست بدهم. اصلاً ممکن است یک بازیکن از نظر یک مربی خوب باشد و از نظر مربی دیگر نه. نگاه سرمربی است که توازن تیم را تعیین می‌کند.

با این صحبت‌ها، حالا توپ در زمین مدیران باشگاه استقلال است؛ آن‌ها باید بین ادامه همکاری با جباری در مقام سرمربی یا خداحافظی با او یکی را انتخاب کنند. جباری به وضوح اعلام کرده یا سکان هدایت تیم را به‌صورت کامل بر عهده خواهد گرفت یا دیگر در فوتبال به عنوان مربی کنار کسی نخواهد ایستاد.

قرار است کلارنس سیدورف مشاور مدیرعامل استقلال روز دوشنبه وارد تهران شود تا روند انتخاب سرمربی جدید این تیم وارد فاز جدیدی شود در حالی که ریکاردو ساپینتو بسیار نزدیک به نیمکت استقلال است اما هنوز تصمیم نهایی در رابطه با این مربی پرتغالی هم‌ گرفته نشده است.

انتهای خبر/1026ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴

ساعت:

۰۸:۱۷:۱۰

31 May 2025