۰
plusresetminus
تاریخ انتشارپنجشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۸
کد مطلب : ۶۱۴۵۳
فرمانده کل انتظامی کشور:

شهدا پاسداران امنیت کشور هستند

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: خون شهدای امنیت، مسیر عزت، ایثار و مقاومت را ترسیم کرده و زنده نگه داشتن یاد آنان، ادامه همان راه نورانی است.
شهدا پاسداران امنیت کشور هستند
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«جهانبین نیوز»،  سردار احمدرضا رادان، پیش از ظهر چهارشنبه در یادواره شهدای نیروی انتظامی، با گرامی‌داشت یاد شهدا، بر نقش بی‌بدیل آنان در عزت و اقتدار ایران اسلامی تأکید کرد.

وی بیان داشت: خون شهدای امنیت، مسیر عزت، ایثار و مقاومت را ترسیم کرده و زنده نگه داشتن یاد آنان، ادامه همان راه نورانی است.

سردار رادان، با اشاره به ایثارگری نیروهای انتظامی در مسیر تأمین امنیت، اظهار داشت: شهدای گرانقدر با فداکاری خود، امنیت، استقلال و آرامش امروز کشور را رقم زدند.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری یادواره‌های شهدا، به برکت نفس قدسی آنان شکل می‌گیرد و افزود: دعوت به یاد شهدا، دعوت خود آنان است و ما باید با جان و دل، این دعوت را لبیک بگوییم.

فرمانده کل انتظامی کشور ادامه راه شهدا را وظیفه‌ای همگانی دانست و تصریح کرد: برای تداوم این مسیر، باید از مکتب آنان درس بگیریم و رسم ادامه دادن راهشان را بیاموزیم.

وی تأکید کرد: راه شهدا، مسیر وفاداری به ارزش‌های اسلام و انقلاب است و این مسیر باید با ایثار و مقاومت حفظ شود.

سردار رادان با اشاره به شرایط کنونی و تهدیدهای اقتصادی و امنیتی، خاطرنشان کرد: ایستادگی در برابر تحریم‌ها و تهدیدها، تنها راه حفظ عزت ملی است.

وی تأکید کرد: راه حسین‌بن‌علی (ع)، راهی شکست‌ناپذیر است و شهدا، امتداد همین مسیر روشن را نشان داده‌اند.

سردار رادان، با طلب دعای خیر از شهیدان برای ملت ایران، گفت: اگر می‌خواهیم در قیامت سربلند باشیم، باید راه شهدا را ادامه دهیم، یا باید در مسیر عزت و استقلال گام برداریم، یا در مرداب ذلت فرو برویم.

انتهای خبر/۱۰۲۰ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

پنجشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۴

ساعت:

۱۴:۵۸:۰۹

29 May 2025