۰
plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۷
کد مطلب : ۶۱۴۳۸
سرپرست اداره کل پشتیبانی امور دام چهارمحال و بختیاری تاکید کرد:

ذبح غیرمجاز و تهدید سلامت انسان

سرپرست اداره کل پشتیبانی امور دام چهارمحال و بختیاری گفت: طیف وسیعی از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام وجود دارد که احتمال انتقال آن در ذبح غیرمجاز بسیار بالا است.
ذبح غیرمجاز و تهدید سلامت انسان
حمید فتح‌اللهی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، اظهار کرد: نظارت بر کشتار دام بر عهده دامپزشکی است اما چون کشتارگاه صنعتی جونقان تحت نظر اداره کل پشتیبانی امور دام اداره می‌شود هم‌کاری و هم‌افزایی بین این دو اداره در جهت تهیه و تولید گوشت سالم وجود دارد.

وی تصریح کرد: یکی از مشکلات و معضلاتی که در حال حاضر در این استان وجود دارد و علی‌رغم تلاش همکاران در سازمان دامپزشکی شاهد وقوع آن هستیم کشتارهای غیرمجاز دام است که باید با آن مقابله شود.

سرپرست اداره کل پشتیبانی امور دام چهارمحال و بختیاری ادامه داد: طیف وسیعی از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام وجود دارد که در کشتارگاه‌های صنعتی به‌صورت سخت‌گیرانه و دقیق و در کشتارگاه‌های سنتی نیز تا حد خوبی رعایت می‌شود.

فتح‌اللهی ادامه داد: زمانی که دام به کشتارگاه ورود می‌کند، قبل از کشتار مورد بازبینی قرار می‌گیرد و در حین کشتار هم مسئولین فنی بهداشتی و دامپزشکان، به‌صورت دقیق لاشه و اندام‌های داخلی دام را مورد بررسی قرار داده و سپس گوشت ۲۴ ساعت در سالن پیش‌سرد در دمای یک تا چهار درجه سانتی‌گراد نگهداری می‌شود، اما در کشتار غیرمجاز دام در یک محل غیربهداشتی ذبح و همانجا به‌صورت تازه و با آلودگی‌های گسترده تحویل متقاضی می‌شود.

وی عنوان داشت: یکی از بیماری‌های بسیار شایع بین انسان و دام «تب مالت» است که درمان زمان‌بری دارد و گاهاً تا آخر عمر همراه انسان می‌ماند، این بیماری در زمان ذبح در گوشت تازه بیشترین امکان سرایت را دارد، بنابراین درخواست می‌شود افرادی که برای سلامتی خود و خانواده خود ارزش قائل هستند از گوشت دارای برچسب استفاده کنند

انتهای خبر/1026ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

چهارشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۴

ساعت:

۱۲:۴۳:۰۹

28 May 2025