مدیرعامل شرکت مخابرات چهارمحال و بختیاری علل از دسترس خارج شدن ارتباطات مخابراتی در زمانهای قطعی برق را تشریح کرد.
محمدرضا کریمی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، اظهار کرد: باتریهای دکلهای مخابرات در داخل سایتها قرار دارند و برای محافظت از تجهیزات ارتباطی مورد استفاده قرار میگیرند، تا زمانی که برق نیست با استفاده از این باتریها تلاش میشود که ارتباطات مخابراتی برقرار نگه داشته شود.
وی افزود: عمر مفید هر کدام از این باتریها دو تا سه سال است، این در شرایطی است که استفاده از آنها در بهترین شرایط باشد، باتریها یا عمر زمانی یا عمر کارکردی دارند، عمر کارکردی رابطه مستقیمی با تعداد دفعات شارژ شدنشان دارد، با هر بار شارژ شدن عمر باتری کمتر میشود.
مدیرعامل شرکت مخابرات چهارمحال و بختیاری ادامه داد: با هر بار قطع و وصل شدن برق باید باتریها شارژ شوند و این روزها که تعداد دفعات قطعی برق زیاد شده به تبع تعداد شارژ باتریها نیز افزایش یافته است و باتری که عمر مفیدی به اندازه دو سال دارد در عرض 6 ماه خراب و از رده خارج میشود.
کریمی عنوان کرد: هزینه خرید باتریها نیز به شدت بالا است، قیمت باتری برای هر سایت حدود 300 میلیون تومان است و تامین باتریهای سایتها نیز به عهده شرکت ارتباطات سیار است، در همین راستا برای خرید باتری جهت تقویت شبکه تلفن ثابت اخیرا دو مناقصه برگزار شده است، تا مشکلاتی در زمینه تلفن ثابت به ویژه کابلهای نوری آنها ایجاد شده است، تاحدودی رفع شود.
وی خاطرنشان کرد: شرکت ارتباطات سیار نیز براساس تقاضایی که مخابرات اعلام کرده است، نسبت به تامین باتریها اقدام میکند.
مدیرعامل شرکت مخابرات چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: قطعی برق باعث به وجود آمدن خسارتهای بسیاری به تجهیزات ارتباطی مخابرات شده است.
کریمی بیان کرد: وقتی برق قطع میشود باتری باید وارد مدار شود، هر باتری که وارد مدار میشود تا 20 دقیقه میتواند سیستم را پشتیبانی کند بعد از این زمان سایت باید خود به خود خاموش شود تا خسارتی به سیستمهای مخابراتی وارد نشود.
وی تاکید کرد: برخی از سایتهای مخابراتی با اتصال برق وارد مدار نمیشوند و لازم است که تکنیسینها جهت انجام این مهم به محل اعزام شوند.