به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «
جهانبین نیوز»، حجتالاسلام محسن ملک پور در خطبههای نماز جمعه اين هفته شهر فارسان اظهار کرد: بندگان خدا اوصيکم و نفسی بتقوی الله، کبر و تعصب بيجا از اعمال شيطان است و متقين از اينها دور هستند. اميرالمؤمنين در خطبه قاصعه به مخاطبين هشدار میدهند که مسير شيطان را طی نکنند و خودشان را مثل شيطان بدبخت نکنند.
وی افزود: او به خاطر تکبر و تعصب بیجايی که داشت عبادات چند هزار ساله خودش را از بين برد. فرمود: از کار خدا درباره شيطان پند و عبرت بگيريد زيرا عبادتهای طولانی و کوشش فراوان او به دليل يک ساعت سرکشی و تکبر باطل و بیاثر شد. با اينکه ۶۰۰۰ سال خدا را عبادت کرده بود که معلوم نيست اين عبادتها از سالهای آخرتی است يا سالهای دنيايی.
وی تصريح کرد: در روزهای ماه ذيقعده قرار داريم اين روزها را ارج بنهيم و در اعمال عبادی و توجه به خدا و اهلبيت بهويژه حضرت ولیعصر ارواحنا فداه کوشا باشيم.سعی کنيم قرب الهی را درک کنيم که در سوره حجرات آيه ۱۳ فرمود: برای سنجش هر چيزی معياری قرار دادهاند و انسان را با کرامت میسنجند.
وی اظهار داشت: هرچه انسان خودش را به ربک الاکرم نزديک کند بهره بيشتری میبرد. برای متصل شدن به خداوند تبارک و تعالی وسيله لازم است آيه ۳۵ سوره مائده به اين موضوع اشاره کرد که به دنبال وسيله باشيد؛ وسيله قربی برای خودتان نسبت به خدا پيدا کنيد که هرچه به خدا نزديک شويد کريمتر هستيد.
امامجمعه فارسان به دفاع از حق غنی سازی هستهای اشاره داشت و بيان داشت: فناوری هستهای با دستاوردهای گستردهاش در حوزههای پزشکی، کشاورزی، صنعت و امنيت، به بهبود کيفيت زندگی ايرانيان کمک کرده و نمادی از استقلال علمي کشور و خودکفايي ملي است. دستيابي به اين فناوري، نتيجه سالها تلاش دانشمندان ايراني بهويژه دانشمندان شهيدمان مسعود عليمحمديها، مجيد شهرياريها، مصطفي احمديروشنها، داريوش رضايينژادها، محسن فخري زادهها و... در شرايط دشوار تحريم و فشارهاي بينالمللي بوده است. کنار گذاشتن اين فناوري به بهانه کاهش هزينهها يا جلب رضايت قدرتهاي خارجي، نهتنها به معناي از دست دادن دستاوردهاي علمي، بلکه به معناي تسليم شدن در برابر فشارهاي خارجي و ناديده گرفتن حق ملت ايران براي پيشرفت است.
وي افزود: در جهاني که فناوري حرف اول را ميزند، داشتن دانش هستهاي به ايران امکان ميدهد در مذاکرات بينالمللي با اقتدار بيشتري حاضر شود و از منافع ملي خود دفاع کند. واگذاري اين فناوري، همانند واگذاري نفت در دوره قاجار، نهتنها به ضرر نسل کنوني، بلکه به زيان نسلهاي آينده خواهد بود.کنار گذاشتن غنيسازي يا محدود کردن آن تحتفشارهاي خارجي، نهتنها به معناي از دست دادن اين دستاوردها، بلکه به معناي تضعيف جايگاه ايران در معادلات جهاني است.
حجتالاسلام ملک پور به ماجراي برق هستهاي هم اشاره داشت و گفت: دليل اينکه در ايران، نيروگاه هستهاي توسعه پيدا نکرده، اين است که ما يک سري سدهاي ذهني و اشتباه راجع به ساخت نيروگاه هستهاي در ايران داريم. مشکلي که داريم اين است که وقتي با خود مديران تصميم گير و کلان کشور صحبت ميکنيم هنوز براي خود آنها اين مسئله حلنشده که ساخت نيروگاه هستهاي از موضوع پرونده هستهاي ايران جداست. نيروگاه هستهاي يک پديده صلحآميز است و هيچ ربطي به بحثهايي ندارد که حساسيتهاي بينالمللي سر پرونده هستهاي ايران را به وجود آورده است. گواه اين موضوع نيز فعاليت نيروگاه اتمي بوشهر است که هماکنون کار ميکند و محل توجه و بازرسيهاي متعدد آژانس نيست.
وي بيان داشت: ايران بخشي از فناوريهاي مرتبط با ساخت نيروگاه هستهاي را دارد، چون ما نيروگاه سازيم و بخش بزرگي از ساخت يک نيروگاه هستهاي، مرتبط با توليد توربين و ژنراتور است و اينها تجهيزاتياند که توسط شرکتهاي داخلي ساخته ميشوند. مهمترين و سختترين قسمت ساخت يک نيروگاه هستهاي، ساخت خود رآکتور آن است که در اين زمينه، تجربه کمي داريم. کره جنوبي طي قراردادي با ساخت 5 نيروگاه هستهاي، کل اين فناوري را کسب کرد و ما هم ميتوانيم با تعامل با کشورهاي همسو مثل چين يا روسيه که هر دو فناوري ساخت نيروگاه هستهاي را دارند، به اين فناوري بهصورت کامل مسلط شويم و خودمان به مبدأيي براي صادرات اين فناوري به کشورهاي منطقه تبديل شويم.
انتهاي پيام/590پ