۰
plusresetminus
تاریخ انتشارشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۶
کد مطلب : ۶۰۹۶۹
معاون راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری:

تونل‌های حاشیه کارون ۴ تحویل نشده‌ است

معاون راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: تونل‌های حاشیه کارون ۴ در حال حاضر زیر بار ترافیک هستند، اما این اداره‌کل به دلیل برخی مشکلات ازجمله عدم وجود روشنایی و ایراداتی که در ساخت آن‌ها وجود داشت، این تونل‌ها را تحویل نگرفت.
تونل‌های حاشیه کارون ۴ تحویل نشده‌ است
امین قوامی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، اظهار کرد: در حال حاضر ۹ دستگاه تونل در منطقه کارون۴ توسط شرکت آب و نیروی ایران ساخته شده که این تونل‌ها به‌منظور عبور از کنار دریاچه سد کارون ۴ طراحی شده‌اند و به‌عنوان پروژه‌های استراتژیک در راستای توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای استان در نظر گرفته شده‌اند.

وی گفت: پس از رفع مشکلات و نواقص موجود، اداره‌کل راهداری تونل‌ها را تحویل گرفته و در نتیجه تأثیرات مثبتی در کاهش بار ترافیکی و افزایش ایمنی جاده‌ها در این منطقه به‌ویژه در فصول بارندگی ایجاد می‌شود.

معاون راهداری اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری همچنین تاکید کرد: این پروژه‌ها از اهمیت زیادی برخوردارند، زیرا شرایط خاص جوی حاشیه دریاچه کارون ۴، به‌ویژه در فصول بارندگی، مشکلات زیادی را در تردد خودروها ایجاد می‌کند. ایمن‌سازی این تونل‌ها می‌تواند به کاهش تصادفات و مشکلات ترافیکی در این مناطق کمک کند.

قوامی افزود: شرکت سازنده در حال رفع نواقص موجود است و پس از تکمیل این فرآیند، تحویل رسمی تونل‌ها به اداره‌کل راهداری آغاز خواهد شد. این پروژه‌ها به‌عنوان یکی از طرح‌های مهم در راستای بهبود حمل و نقل جاده‌ای استان به شمار می‌رود.

وی تاکید کرد: با توجه به چشم‌انداز زیبای این جاده به دریاچه سد کارون ۴، به‌ویژه در فصل بهار، این محور پذیرای گردشگران زیادی خواهد بود که ایمنی تردد این مسافران از دغدغه‌های مهم اداره‌کل راهداری است.

معاون راهداری اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری بیان کرد: در کنار این تونل‌ها، پل بزرگ کارون ۴ نیز قرار دارد که با اجرای روشنایی در عرشه این پل، جلوه خاصی در شب هنگام به مسیر جاده و دریاچه سد خواهد بخشید. این پروژه‌ها نه‌تنها از نظر ایمنی و حمل و نقل، بلکه از لحاظ زیبایی‌شناسی و جذب گردشگر نیز حائز اهمیت هستند.

انتهای خبر/1031ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴

ساعت:

۰۹:۳۶:۳۶

19 Apr 2025