۰
plusresetminus
تاریخ انتشارپنجشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۸
کد مطلب : ۵۲۱۹۴
رئیس دانشگاه شهرکرد:

رساله های دانشجویی به سمت رفع نیاز و گره گشایی از مشکلات کشور سوق داده شود

رئیس دانشگاه شهرکرد گفت: با گسترش ارتباط بین دانشگاه، صنعت و جامعه و به طور ویژه سازمان حفاظت محیط زیست و اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری با دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه شهرکرد، می توان پایان نامه ها و رساله های دانشجویی را به سمت رفع نیاز و گره گشایی از مشکلات کشور سوق داد.
رساله های دانشجویی به سمت رفع نیاز و گره گشایی از مشکلات کشور سوق داده شود
به گزارش جهانبین نیوز؛ دکتر یاسر پیرعلی رئیس دانشگاه شهرکرد اظهار کرد: با هم افزایی و همکاری ادارات و بهره گیری از ظرفیت علمی دانشگاه شهرکرد، می توان گام های موثری در جهت توسعه پایدار منابع طبیعی در استان چهارمحال و بختیاری، زاگرس و کشور برداشت.

وی تصریح کرد: همایش ملی منابع طبیعی و توسعه پایدار در زاگرس فرصت بسیار خوبی است تا بتوان حوزه های مختلف به ویژه اقشار مردم و جوانان را نسبت به منابع طبیعی حساس و دغدغه مند کرد تا با افزایش دانش و آگاهی در سطح جامعه، اقدامات موثرتری در این حوزه انجام داد.

رییس سومین همایش ملی منابع طبیعی و توسعه پایدار در زاگرس با اشاره به اقدامات انجام شده در دانشگاه شهرکرد در راستای حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست از جمله پویش داوطلبانه دوستداران طبیعت، گفت: آموزش و ترویج از جمله مهمترین اقدامات در این حوزه است که ظرفیت دانشگاه و دانشجویان می تواند در این راستا بسیار کمک کننده باشد.

پیرعلی خاطرنشان کرد: با گسترش ارتباط بین دانشگاه، صنعت و جامعه و به طور ویژه سازمان حفاظت محیط زیست و اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری با دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه شهرکرد، می توان پایان نامه ها و رساله های دانشجویی را به سمت رفع نیاز و گره گشایی از مشکلات کشور سوق داد.

دکتر کامران پورمقدم نیز ضمن تشکر از برگزاری نشست هماهنگی سومین همایش ملی منابع طبیعی و توسعه پایدار در زاگرس به میزبانی دانشگاه شهرکرد، گفت: چنین همایش هایی می تواند در مباحث ترویجی، مشارکتی و همکاری با مردم در رابطه با حفظ و توسعه منابع طبیعی بسیار تاثیر گذار باشد.

مدیر مرکز جنگل‌های خارج از شمال سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور با بیان اینکه ما مخالف توسعه و پیشرفت کشور نیستیم، تاکید کرد: تصمیم گیری ها و مصوبات در حوزه های مختلف باید با درنظر گرفتن آسیب ندیدن محیط زیست و منابع طبیعی کشور و کاملا تخصصی و کارشناسی شده باشد.

دکتر پورمقدم ادامه داد: لازم است نتایج چنین همایش ها، اقدامات علمی و تبادلات فکری به حاکمان، مسئولان و مردم منعکس شود تا انتظار بهبود شرایط کنونی را داشته باشیم، چون  بیرون آمدن نتایج از یک مجموعه علمی، تاثیرگذاری بیشتری خواهد داشت.

وی فعالیت های دبیرخانه دائمی این همایش در دانشگاه شهرکرد را از جمله اقدامات موثر و مهم در حوزه منابع طبیعی و توسعه پایدار زاگرس دانست و گفت: امیدوارم در سومین همایش منابع طبیعی و توسعه پایداردر زاگرس، با بهره گیری از ظرفیت علمی دانشگاه و همراهی همه ادارات کل و ظرفیت آنها، در مباحث اجرایی و توسعه ای کمک کننده باشیم و در عین حال آسیبی به منابع طبیعی و محیط زیست وارد نکنیم واگر قرار است در کشور شاهد توسعه باشیم، توسعه پایدار باشد.

دکتر خدایار عبدالهی نیز با تشکر از ارتباط و همکاری خوب اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه شهرکرد، گفت: ارتباطات بیشتر بین ادارات با دانشگاه و تداوم آن می تواند پژوهش ها را به سمت رفع نیاز جامعه پیش ببرد و توان علمی و اجرایی را بهبود دهد.

دکتر بیت الله محمودی دبیر همایش نیز ضمن ارائه گزارشی از برگزاری دو همایش قبلی در دانشگاه شهرکرد و برنامه های دردست اجرای دبیرخانه دائمی همایش ملی منابع طبیعی و توسعه پایدار در زاگرس، گفت: این همایش، سومین همایشی است که اسفندماه سال جاری به میزبانی دانشگاه شهرکرد برگزار خواهد شد و ایده های رسیده به این همایش با حمایت های مادی و معنوی باید تا حصول نتیجه و تولید محصول پیگیری شوند.
 
 
مهندس اصغر احمدی نیز در سخنانی گفت: این همایش فرصت خوبی است تا استان های زاگرس نشین را دور هم جمع کنیم تا با استفاده از ظرفیت دانشگاه و تلفیق مباحث اجرایی و علمی، ضمن تبیین جایگاه واقعی منابع طبیعی، اعتماد بین دستگاه اجرایی در این حوزه و مردم و بهره برداران را تقویت کنیم.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خاطرنشان کرد: حفاظت از منابع طبیعی، حفاظت از زندگی انسان است و اگر امروز بخشی از زاگرس دچارآسیب شود، محدود به آن منطقه نمی شود، بلکه همه کشور و حتی دنیا در معرض آسیب خواهند بود.

مهندس اصغراحمدی با تاکید بر اینکه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان در کنار مردم قرار دارد، افزود: توسعه هر منطقه ای به اراضی ملی گره خورده است و باید حفظ منابع طبیعی در اولویت امور قرار گیرد چراکه خسارات وارد شده به این حوزه یا غیرقابل جبران است، یا برای جبران آن به سال ها تلاش و فعالیت نیاز داریم و باید به خاطر بسپاریم زندگی همه نسل ها به منابع طبیعی و محیط زیست وابسته است و ما در قبال آیندگان مسئول هستیم.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گفت: اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان در برگزاری این همایش در کنار دبیرخانه دائمی همایش و دانشگاه شهرکرد است تا شاهد توسعه پایدار در زاگرس باشیم.

سایر حاضران در این نشست نیز به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پیرامون برگزاری هرچه بهتر این همایش پرداختند تا برگزاری همایش و خروجی آن به بهترین شکل ممکن باشد.

گفتنی است، پس از پایان نشست از جنگل های دستکار شرق دانشگاه شهرکرد نیز بازدید شد و مدیر مرکز جنگل‌های خارج از شمال سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: در صورت تهیه یک طرح مناسب از سوی دانشگاه شهرکرد برای احیاء این منطقه جنگلی، حمایت های لازم صورت خواهد گرفت.
 
انتهای پیام/1020ج
 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

پنجشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۱

ساعت:

۰۹:۵۱:۰۵

1 Dec 2022