۰
plusresetminus
تاریخ انتشارپنجشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۹ - ۰۷:۴۳
کد مطلب : ۴۵۶۹۵
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فارسان:

استان چهارمحال و بختیاری یکی از قطب‌های دام‌پروری کشور/1500 هکتار از ارضی کشاورزی شهرستان فارسان زیر کشت ذرت علوفه ای

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فارسان گفت: شهرستان فارسان با توجه به شرایط خاص کشاورزی و زمین‌های مرغوبی که دارد جز شهرستان‌های فعال در زمینه کشت ذرت علوفه‌ای می‌باشد، به‌طوری‌که حدود 1500 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان زیر کشت ذرت علوفه‌ای بوده است.
استان چهارمحال و بختیاری یکی از قطب‌های دام‌پروری کشور/1500 هکتار از ارضی کشاورزی شهرستان فارسان زیر کشت ذرت علوفه ای
ابراهیم کوچکی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فارسان در گفتگو با خبرنگار جهانبین نیوز گفت: عملیات برداشت ذرت علوفه‌ای در سطح شهرستان فارسان از 20 شهریورماه سال جاری آغازشده و با توجه به اینکه بسیاری از زمین‌های زراعی زیر کشت ذرت علوفه‌ای هستند برداشت این محصول هنوز ادامه دارد.
 
وی در ادامه افزود: شهرستان فارسان با توجه به شرایط خاص کشاورزی زمین‌های مرغوبی که دارد جز شهرستان‌های فعال در زمینه کشت ذرت علوفه‌ای می‌باشد، به‌طوری‌که حدود 1500 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان زیر کشت ذرت علوفه‌ای بوده  است.
 
وی خاطرنشان شد: پیش‌بینی می‌شود با برداشت این محصول 90 تا 100 هزار تن ذرت علوفه‌ای قابل‌مصرف در دامداری‌های استان و کشور تأمین شود، با توجه به اینکه استان چهارمحال و بختیاری یکی از قطب‌های دام‌پروری کشور محسوب می‌شود و تأمین علوفه برای دامداری‌های سطح استان و استان‌های مجاور یکی از بحث‌های مهم بخش کشاورزی و از اولویت‌های سازمان جهاد کشاورزی هست.
 
وی اظهار داشت: با توجه به محدودیت‌هایی که برای تأمین علوفه، خصوصاً علوفه وارداتی به خاطر تأمین ارز و حجیم بودن علوفه وجود دارد کشت ذرت یکی از ارقام کمک‌کننده به تأمین علوفه دامداری‌ها هست.
 
وی تصریح کرد: کشاورزان بسیار خوبی در سطح شهرستان داریم که عملکرد بسیار خوبی نسبت به کشاورزان شهرهای مجاور دارند که جای تحسین دارد وبعضا برداشت بالای 100 تن ذرت علوفه ای را نیز داشته ایم. وبه طور متوسط می توان گفت در هر هکتار ذرت علوفه ای بین 60 تا 65 تن ذرت علوفه ای برداشت می شود که سرجمع برداشت ذرت علوفه ای در شهرستان 90 هزار تن می باشد
وی در ادامه افزود: توصیه ای که برای کشاورزان ذرت کار داریم این است که تناوب کشت را رعایت کنند یعنی هرسال زمین را زیر کشت ذرت نبرند.
 
 وی بیان کرد: دیگر توصیه اینکه رعایت الگوی کشت بوده که ذرتی را کشت کنند که هم زود رس باشد وهم اینکه نیاز آبی کمتری داشته باشد که خوشبختانه اکثر کشاورزان این بحث را رعایت کرده اند ذرتهای میان رس در این شهرستان کشت کرده اند تا اینکه در سرمای پاییز سرمازده نشوند.

انتهای پیام/530پ
 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۹

ساعت:

۰۷:۴۵:۳۵

8 Oct 2020