۰
plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۶:۰۰
کد مطلب : ۶۱۲۴۸
مسئول جمع‌آوری اسناد و آثار شهدا مطرح کرد:

تأکید بر پژوهش‌های هنری برای انتقال سیره شهدا

مسئول جمع‌آوری اسناد و آثار شهدای مرکز حفظ آثار سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری گفت: مستندسازی و تولید آثار فاخر نیازمند تحقیقات دقیق است.
تأکید بر پژوهش‌های هنری برای انتقال سیره شهدا
فیروزه صفی‌خانی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، با اشاره به اقدامات ستاد کنگره ملی ۲۵۰۰ شهید چهارمحال و بختیاری در جمع آوری و حفظ آثار و اسناد شهدای استان اظهار کرد: کمیته جمع آوری اسناد شهدای استان از کمیته‌های سی‌و‌دوگانه کنگره شهدای استان می‌باشد که مهمترین ماموریت پیش روی این کمیته تشکیل گروه‌های پژوهشی از اقشار مختلف به ویژه جوانان و نوجوانان و انجام سرگذشت پژوهشی شهدای استان است.
 
وی اجلاسیه و کنگره شهدا را ترویج دهنده فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل‌های جوان دانست و بیان داشت: شهدا می‌توانستند به زندگی عادی خود ادامه دهند، اما با انتخاب آگاهانه و شجاعانه به میدان نبرد رفتند و جان خود را فدای ارزش‌ها و کشورشان کردند.
 
مسئول جمع‌آوری اسناد و آثار شهدای مرکز حفظ آثار سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری هدف از سرگذشت پژوهشی شهدای چهارمحال و بختیاری را انتخاب سوژه‌های ناب از مصادیق ایثار و شهادت استان و تولیدات محصولات متنوع فرهنگی و هنری را جهت استفاده عموم مردم دانست و افزود: با عنایت به تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری بر استفاده از ابزارهای هنری جهت انتقال پیام و سیره شهدا است.
 
وی یادآور شد: تولید آثار فاخر هنری مستلزم کار تحقیقی و پژوهشی شهدای عزیز می‌باشد و در تلاش هستیم از بین آثار به جای مانده از شهدا استان و بکارگیری ظرفیت‌های هنری و مردمی استان بتوانیم تاثیرات مثبتی در انتقال ارزش‌های دفاع مقدس در بین جوانان داشته باشیم.
 
 فیروزه صفی خانی اجلاسیه و کنگره شهدا را ترویج دهنده فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل‌های جوان دانست و مطرح کرد: شهدا می‌توانستند به زندگی عادی خود ادامه دهند اما با انتخاب آگاهانه و شجاعانه به میدان نبرد رفتند و جان خود را فدای ارزش‌ها و کشورشان کردند.
 
وی بیان داشت: در برگزاری اجلاسیه رویکرد ضمن تجلیل و تکریم از زنان شهیده باید خانواده‌ شهدا از جمله خواهران، همسران جانبازان و رزمندگان مورد توجه و تکریم قرار گیرند چرا که آنها نقش بسیار مهمی در حمایت و پشتیبانی از شهدا و رزمندگان در خط مقدم ایفا کردند.
 
مسئول جمع‌آوری اسناد و آثار شهدای مرکز حفظ آثار سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری به اقدامات انجام شده جهت دومین کنگره ملی ۲۵۰۰ شهید چهارمحال و بختیاری اشاره و اضافه کرد: در حال حاضر در حال طراحی کتابچه‌های سرگذشت پژوهی هستیم، در سرگذشت پژوهی زندگی و فداکاری‌های شهدا به صورت دقیق مورد بررسی قرار می‌گیرد تا اهمیت شهادت به نسل‌های آینده منتقل شود.
 
وی گفت: اسناد تمامی شهدای چهارمحال و بختیاری به طور کامل شامل سند، صوت، فیلم و عکس طراحی و در حال بارگزاری در سامانه گنجینه هشت است.
 
صفی خانی گفت: هم اکنون مشخصات ۵۰۰ شهید در سامانه گنجینه هشت ثبت شده و تا برگزاری دومین کنگره ملی شهدای استان تمامی اطلاعات شهدا به طور کامل در سامانه ثبت می‌شود.
 
مسئول جمع‌آوری اسناد و آثار شهدای مرکز حفظ آثار سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری به هدف ثبت اسناد شهدا در سامانه گنجینه هشت اشاره و بیان داشت: ثبت اسناد شهدا به حفظ تاریخ و میراث گرانبها آنها کمک می‌کند و همچنین اسناد شهدا می‌تواند به جوانان کمک کند تا با تاریخ و میراث کشورشان آشنا شوند و ارزش‌های ملی و مذهبی را بشناسند.
 
وی با بیان اینکه بیشترین شهدا استان در جزیره مجنون بودند، گفت: تکمیل و به روزرسانی اسناد و مدارک شهدا به صورت کامل و به تفکیک شاخص‌های مختلف در حال انجام است.

انتهای خبر/ ۵۳۰ ب
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴

ساعت:

۱۴:۵۸:۳۲

14 May 2025