۰
plusresetminus
تاریخ انتشاردوشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۹
کد مطلب : ۵۷۶۸۹
مدیرکل محیط زیست چهارمحال و بختیاری:

شکار در تنگ صیاد کاهش پیدا کرده است

مدیر کل محیط زیست چهارمحال و بختیاری گفت: طی دو سال گذشته با خرید تجهیزاتی مانند دوربین دید در شب و دوربین عکاسی با کیفیت بالا درصد شکار در این منطقه کاهش پیدا کرده است.
شکار در تنگ صیاد کاهش پیدا کرده است
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی جهانبین نیوز؛ سعید یوسف پور صبح دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه محیط زیست در دولت سیزدهم در چند شاخص فعالیت‌هایی را داشته اظهار کرد: افزایش بودجه محیط زیست در این دولت رشد چشمگیری داشته است.

مدیر کل محیط زیست چهارمحال و بختیاری گفت: چهار ساختمان جدید در حوزه مرکز تحقیقات محیط زیست در شهرستان‌های سامان، کیار و کوهرنگ در حال احداث است.

یوسف پور اظهار کرد: مرکز مدیریت پارک ملی تنگ صیاد در حال احداث است، ایجاد مرکز تشخیص درمان حیات وحش به عنوان مجهزترین مرکز تشخیص درمان مرکز غرب کشور با حضور معاون رئیس جمهور در فروردین ماه سال جاری افتتاح شده است.

مدیرکل محیط زیست چهارمحال و بختیاری گفت: موضوع شکار شب در منطقه حفاظت شده تنگ صیاد چالش بسیار مهمی بود چراکه این موضوع در کنار مشکلاتی همچون خشکسالی منجر به کاهش چشمگیر حیات وحش در این منطقه شد اما طی دو سال گذشته با خرید تجهیزاتی مانند دوربین دید در شب و دوربین عکاسی با کیفیت بالا درصد شکار در این منطقه کاهش پیدا کرده است.

وی به بازسازی و تکمیل موزه تاریخ طبیعی استان که سال‌ها عملاً رها شده و آسیب جدی دیده بود و استقامت چندانی نداشت نیز اشاره کرد و گفت: برای تجهیز این موزه تا کنون بیش از ۳ میلیارد تومان هزینه شده و همچنان در حال تکمیل است.

یوسف پور ادامه داد: موزه تاریخ طبیعی استان امروز به عنوان مرکز جذب گردشگر و یک مرکز آموزشی پژوهشی شناخته شده است که طی یک سال گذشته بیش از ۱۸ هزار نفر از آن بازدید داشته‌اند که اکثر آنها از مدارس و دانشگاه‌ها بوده است.

وی همچنین به خرید تجهیزات اشاره کرد و یادآور شد: طی این دو سال چهار دستگاه خودرو جدید خریداری و یک دستگاه تویوتا و سه سمند سورن خریداری شده است.

یوسف پور به پرداخت حقوق و مزایای پرسنل و محیط بانان نیز اشاره کرد و گفت: تمامی حقوق و مزایای پرسنلی اعم از اضافه کار، رفاهی و مأموریت به صورت ماهانه و در سر وقت به صورت منظم پرداخت شده که این در تاریخ محیط زیست بی سابقه بوده است.

وی تشریح کرد: در حوزه عملکردی توانسته‌ایم بحث شکار شب در منطقه تنگ صیاد را به نحو خیلی مؤثری و با تجهیزات نوینی مثل دوربین دید در شب و دوربین‌هایی با زوم بالا که در اختیار محیط بانان قرار می‌گیرد مدیریت کنیم و به حداقل برسانیم.

یوسف پور ادامه داد: شبکه بی سیم دیجیتال استان ایجاد شده که در آینده‌ای نزدیک به بهره برداری خواهد رسید.

وی اظهار کرد: در حوزه عملکردی خوشبختانه با تلاش و همراهی همه پرسنل در حوزه محیط طبیعی در چهار شاخص طی دو سال رتبه اول کشور، در بحث مدیریت زیست گاه‌ها و مدیریت حیات وحش از موزه تاریخ طبیعی استان رتبه اول کشور و رتبه برتر ایکوم را در بین همه موزه‌های کشور توانسته‌ایم کسب کنیم.

وی خاطر نشان کرد: موزه منابع طبیعی استان به واسطه عملکرد خیلی خوبی که داشته رتبه برتر را در سطح کشور در کارنامه خود ثبت کرده است.

مدیر کل محیط زیست چهارمحال و بختیاری گفت: تنوع زیستی در حوزه عملکردی رتبه اول کشور، در بحث تالاب‌ها عملکرد ما در کشور بسیار شاخص و چشمگیر بوده و رتبه اول را کسب کرده است.

یوسف پور با اذعان بر اینکه پس از دو دهه توانستیم در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ تالاب دهنو را آبگیری و به صورت فصلی این تالاب احیا شود بیان داشت: امیدواریم بتوانیم بودجه لازم را برای احیا کامل تالاب دهنو اخذ کنیم.

وی یادآور شد: احیا تالاب گندمان را نیز در دستور کار داشتیم و بخش‌هایی که از خروجی تالاب گندمان که آسیب دیده بود بر اثر بارندگی‌ها مرمت شد.

یوسف پور با اشاره به اینکه گردشگری تالاب گندمان، مخفی گاه پرنده نگری است گفت: برج پرنده نگری در این تالاب ایجاد و به بهره برداری رسیده است.

وی همچنین به استقرار واحدهای اداری در شهرستان‌های این استان اشاره کرد و گفت: طی سال گذشته چهار واحد اداری جدید در شهرستان‌های بن، سامان، فلارد و خانمیرزا مستقر کرده‌ایم که خدمات مستقیمی را بتوان به مردم ارائه داد.

یوسف پور به بحث آموزش و پژوهش نیز اشاره کرد و بیان داشت: محیط زیست این استان در حوزه آموزش رتبه چهار کشوری و در پژوهش رتبه اول را توانسته کسب کند، همچنین در بحث دانش سنتی محیط زیست پرچم دار کشور بوده است.

وی به چند مورد از عملکرد محیط زیست در دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: برای اولین بار در کشور برگزاری دانش سنتی استارت تاپ و جشنواره عکس و پوستر دانش سنتی در سطح ملی در این استان برگزار شد.

یوسف پور اذعان داشت: محیط زیست استان در حوزه اداری مالی در سال گذشته رتبه دوم عملکردی را توانسته است کسب کند.

وی یادآور شد: منطقه حفاظت شده خدا آفرید بعد از اینکه نزدیک ۱۲ سال به صورت شکار ممنوع معرفی شده بود در سال ۱۴۰۲ در شورای عالی محیط زیست و با حضور رئیس جمهور شهید مصوب و ارتقا پیدا  کند.


وی با اشاره به مشکلات زیست محیطی کارخانه خمیرمایه ناغان، ادامه داد: این کارخانه در سنوات گذشته یک بار تعطیل و به مدت چند ماه پلمپ بود اما با احداث تصفیه‌خانه حدود ۹۰ درصد از آلاینده‌های آن کاهش پیدا کرد برای ۱۰ درصد باقی مانده نیز تا پایان تیرماه امسال فرصت داده شده تا نسبت به رفع آن اقدام کنند و درصورتی که این امر محقق نشود برخورد قاطع خواهد شد چراکه این کارخانه منجر به آلودگی محیط زیست شده و مشکلاتی برای مردم در پی دارد.

یوسف پور یادآور شد: محیط زیست استان طی سال گذشته ۱۷۰ کارگاه آموزشی و وبینار خصوصی را برگزار کرد که این کارگاه‌ها در سطح ملی بوده است.

وی با تاکید بر اینکه با تاسی از رئیس جمهور شهید همه تلاش ما بر این بوده که فعالیت‌های محیط زیست به صورت شبانه روزی باشد گفت: در راستای حفظ اموال و ذخایر ارزشمند کشور و پیشگیری از آلودگی محیط زیست همه تلاش خود را به کار بسته‌ایم.

انتهای خبر/۱۰۲۰ج
 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۳

ساعت:

۱۴:۲۳:۲۸

10 Jun 2024