۰
plusresetminus
تاریخ انتشارشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۵
کد مطلب : ۴۶۸۹۷

شکوفایی اقتصادی، بهبود معیشت مردم و آرامش اقتصادی، در گرو تأمین آب سالم

رئیس اداره مهندسی و مطالعات اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت: طبیعتاً وجود آب در یک عرصه منجر به شکوفایی اقتصادی می‌شود، با شکوفا شدن اقتصاد در منطقه به لحاظ روانی مردم در یک سطح بالاتر قرار می‌گیرند، چراکه اقتصاد با معیشت و آرامش مردم ارتباط مستقیم دارد.
شکوفایی اقتصادی، بهبود معیشت مردم و آرامش اقتصادی، در گرو تأمین آب سالم
فرزاد رضازاده رئیس اداره مهندسی و مطالعات اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری، در گفت‌وگو با خبرنگار جهانبین نیوز ؛ اظهار کرد: امروزه اثبات شده است که اگر با استفاده از علوم مدرن آبخیزداری و آبخوان‌داری پیش برویم، نه‌تنها می‌توانیم از منابع آبی به‌خوبی بهره‌مند شویم بلکه می‌توانیم بسیاری از مسائل دیگر را نیز به‌نوعی در راستای اهداف زندگی خود بکار بگیریم.

وی تأکید کرد: رابطه مستقیم بین آب و بهداشت برقرار است، هرجایی که آب وجود داشته باشد، علاوه بر بهداشت فردی و اجتماعی، بهداشت کشاورزی و صنعتی نیز وجود دارد.

رئیس اداره مهندسی و مطالعات اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: درواقع استفاده از یک آب سالم از منابع آب زیرزمینی تأثیر بیشتری نسبت به استفاده از یک آب جاری که می‌تواند هزاران آلودگی با خود به همراه داشته باشد، دارد.

رضازاده عنوان کرد: اینکه منابع آبی از طریق آبخیزداری و آبخوان‌داری تقویت می‌شوند، صرفاً باهدف توسعه کشاورزی صورت نمی‌گیرد، اگرچه هدف اصلی ایجاد آب سالم و پایدار برای مصارف انسانی در شرب، کشاورزی و صنعت است اما می‌بینیم که آب سالم در بهداشت نیز بسیار مؤثر است.

وی تأکید کرد: طبیعتاً وجود آب در یک عرصه منجر به شکوفایی اقتصادی می‌شود، با شکوفا شدن اقتصاد در منطقه به لحاظ روانی مردم در یک سطح بالاتر قرار می‌گیرند، چراکه اقتصاد با معیشت و آرامش مردم ارتباط مستقیم دارد.

رئیس اداره مهندسی و مطالعات اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری بیان کرد: تقویت منابع آبی می‌تواند آثار روانی بسیار مثبتی را در جامعه به همراه داشته باشد، پس وجود و مدیریت آب در یک عرصه علاوه بر اینکه منابع طبیعی را حفظ می‌کند، تأمین‌کننده آب برای استفاده در شرب، بهداشت، کشاورزی و... است که پیامد آن ایجاد امنیت و ارتقا سطح زندگی ساکنان منطقه است.

رضازاده خاطرنشان کرد: نباید به آبخوان‌داری صرفاً به‌عنوان یک علم محدود نگاه کرد، این علم می‌تواند به‌صورت گسترده در تمامی زوایای زندگی بشری امروز مشاهده شود.

انتهای پیام/1031
 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

شنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۹

ساعت:

۱۰:۵۰:۰۴

6 Mar 2021