وحدت و یکپارچگی ملی ملت ایران محاسبات دشمن را تغییر و باعث عقبنشینی متجاوزان در جنگ ۱۲ روزه شد.
یادداشت:
وحدت ملی محاسبات دشمن را بهم زد
29 تير 1404 ساعت 8:47
وحدت و یکپارچگی ملی ملت ایران محاسبات دشمن را تغییر و باعث عقبنشینی متجاوزان در جنگ ۱۲ روزه شد.
به گزارش پایگاه خبری «جهانبین نیوز» احمد کاظمی آرپناهی دکتری روابط بینالملل در یادداشتی نوشت:
رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه با سه هدف عمده و راهبردی به کشور ایران تجاوز کرد و در رسیدن به اهداف خود شکست سختی متحمل شد.
رژیم غاصب صهیونیستی با هدف ضربهزدن به پیشرفتهای علمی و فنی کشور و فروپاشاندن توان نظامی، تا هدفگیری انسجام ملی باهدف تجزیه ایران و براندازی آن؛ بهرغم تمامی جنجالهای رسانهای، نهتنها به اهداف خود نرسید، بلکه کار به جایی رسید که عدهای که سالها منتقد جمهوری اسلامی بودند و بهعنوان اپوزیسیون نقشآفرینی میکردند، در کنار ملت ایرانایستادند.
اینکه حتی منتقدان منصف حاضر نشدند با دشمن متجاوز همصدا شوند، نشانه مهمی از بلوغ سیاسی و اجتماعی ملت بزرگ ایران بود.
در تهاجم رژیم جلاد و خونآشام صهیونیستی علیه کشورمان، ورق جنگ از روز دوم و سوم برگشت و نیروهای مسلح ما توانستند در عمق سرزمینهای اشغالی ضربات مهلکی را وارد کنند؛ تا جایی که این قدرت، به پشتوانه وحدت و یکپارچگی ملی، باعث تغییر محاسبات و عقبنشینی دشمن شد.
هرچند دشمن تلاش کرد که با سانسور گسترده، تلفات و خرابیهای ناشی از جنگ را از دید افکار عمومی در دنیا پنهان کند، اما خود عمق ضربات ایران را خوب میداند؛ ضرباتی که به تعبیر یکی از روزنامههای صهیونیستی، صحنههای آخرالزمانی را در نقاط مختلف سرزمینهای اشغالی رقم زدند؛ تصاویری که نمونه آن در غزه مشاهده شده بود.
انسجام بیبدیل در مقابل ائتلاف بزرگ قدرتهای جهانی نشان داد اگرچه در ظاهر جنگ ۱۲ روزه میان رژیم صهیونیستی و ایران محدود به دو بازیگر اصلی بود، اما در عمل و واقعیت، ایران مقتدر در برابر ائتلافی نانوشته و مهمایستاد؛ ۳۲ کشور عضو ناتو، رژیم صهیونیستی و البته آژانس بینالمللی انرژی اتمی، آمریکا با حمله به تأسیسات اصفهان، فردو و نطنز، نقش اصلی را در مدیریت عملیات ایفا کرد.
حضور جنگندهها و فعال کردن پایگاههای آمریکا در منطقه و مشارکت انگلیس و فرانسه و حتی سفارتخانههای کشورهای ناتو در تهران، همه پوششی برای جمعآوری اطلاعات مهم ایجاد کرده بودند.
نبرد دوازده روزه صرفاً جنگ نظامی و موشکی نبود، بلکه جنگ ترکیبی بود که بهصورت همزمان در سه حوزه افکار عمومی، رسانه و دیپلماسی جریان داشت.
سانسور رسانههای غربی و تحریف حمایتهای آشکار کشورهایی نظیر انگلیس و فرانسه از حملات به ایران در شورای امنیت سازمان ملل، پرده از شبکهای پیچیده و چندلایه برداشت که در پوشش رسانه، دیپلماسی و امنیت، حقیقت را هدف گرفته بود.
پیام اتحادآمیز تشییع تاریخی شهدای اقتدار باتوجه به شرایط جنگی ایران عزیز و تهران در حافظه ملت ایران ماندگار شد، حضور پُرشور و پُرصلابت مردم که امری تشریفاتی و صوری نبود، بلکه تولید قدرت بود که در هشت سال دفاع مقدس، در ۱۵ خرداد سال ۴۲، در ماجرای ملیشدن صنعت نفت و حتی مقاومتهای پراکنده دوران قاجار و پهلوی خود را نشان داده بود.
مراسمی که فراتر از سوگواری و گریه بود و افراد با تفاوتهای ظاهری، با همه سلایق و گرایشهای سیاسی برای تشییع شهدا آمده بودند تا به دنیا اعلام کنند که اسیر جنگ روایتها نیستند و هیچ چیز نمیتواند اعتبار نیروهای مسلح و حافظان وطن را مخدوش کند.
در ایران اسلامی انسجام و اجماع بر سر مبانی هویتی و تمدنی اسلام ملت ایران نشان داد؛ نتانیاهو در همان اوایل جنگ، پس از ترور فرماندهان ارشد نظامی، در پیام ویدئویی مدعی شد ما نشانههایی داریم که برخی از مقامات ایران در حال بستن چمدانهای خود هستند، در همین رابطه، یک فیلم ساختگی از سوار شدن مقامات در فضای مجازی پخش شد، همه این اقدامات، یا ترورهای فیزیکی و تهدیدات تلفنی، سناریوی طراحی شدهای برای شکستن هیمنه کشور بود اما این طرحها، همانند پروژههای گذشته، هیچکدام به اهدافش نرسید، نه فروپاشی اجتماعی رخ داد و نه مدیر یا فرماندهای سنگر را خالی کرد و نه با شورشهای خیابانی مواجه بودیم.
انتهای خبر/
کد مطلب: 62002