به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، حجتالاسلام محسن ملک پور در خطبههای نماز جمعه این هفته شهر فارسان گفت: یکی از مصادیق تقوا ارتباط با فرهنگ عاشورا و کربلاست، فرهنگ عاشورا اساسنامه مبارزه با پوچیها است. این مبارزه، در نگاه حضوری به کربلا تجلی مییابد. وقتی انسان خود را در صحنه کربلا حاضر میبیند، احساس هم وقتی و همعهدی با امام حسین (ع) در او شکل میگیرد. این احساس، او را از پوچیهای زمان فانی رها میکند و به زندگی معنوی بینهایت رهنمون میشود. کربلا، خزینه اسرار است که انسان را به حقیقت جاری در هستی متصل میکند و او را از تعلقات موهوم آزاد میسازد.
امامجمعه فارسان به بیانات مقام معظم رهبری اشاره داشت و افزود: حتماً روز چهارشنبه بیانات مقام معظم رهبری را شنیدید خداوند متعال را شاکریم. در یک تحلیل کلی فرمایشات رهبر انقلاب را میتوان بهعنوان منشور تثبیت پیروزی پس از حمله اخیر تلقی کرد؛ اما در این سخنرانی، پیامهای راهبردی بر اساس نگاه عمیق و منحصربهفرد و دقیق ایشان به مسائل وجود دارد.
وی تصریح کرد: تضمین پیروزی ملت ایران بر مدار مقاومت و تثبیت این باور که نصرت الهی تضمینشده است، بهشرط وفاداری به مسیر مقاومت. جنگ پایان نیافته و پیگیری حقوقی بهعنوان ادامه بخش نظامی جنگ و پایان دادن به انفعال حقوقی و رسانهای در برابر جنایات آمریکا و اسرائیل است.
وی بیان داشت: مرور و بازخوانی پیروزی ملت نه صرفاً در قاب عملیات نظامی، بلکه در عزم و اراده و ایستادگی. دعوت به انسجام عمومی فراتر از ظاهر، مذهب و سیاست. رز قائل شدن و خطکشی بین نقد مسئولانه و جنجالهای فرصت سوز. لزوم ادامه کار همزمان دیپلماسی و نظامی البته با جبههبندی روشن و مشخص. بهواقع اگر اراده ملت حفظ بماند، اگر یقه جنایتکار رها نگردد و اگر جنگ رسانهای به نفع ما بچرخد، عملیاتهای بعدی دیگر غافلگیرانه هم نخواهد بود.
وی گفت: ببینید جنگ امروز دیگر تنها در میدانهای نظامی خلاصه نمیشود. دیپلماسی، حقوق بینالملل، رسانه، اقتصاد و افکار عمومی، همگی جبهههایی هستند که دشمن در آنها بهصورت ترکیبی عمل میکند. در این جنگ چندوجهی، غیبت در هر یک از این میدانها به معنای واگذاری ابتکار عمل به دشمن است. اگر ایران در مذاکرات حضور نداشته باشد، تنها صدای دشمن است که در فضای جهانی طنینانداز خواهد شد.
امامجمعه فارسان گفت: ایران در شرایطی که سایه مکانیسم «اسنپبک» و تهدید بازگشت تحریمهای شورای امنیت از سوی غرب بر مذاکرات سنگینی میکند، رویکردی هوشمندانه در پیشگرفته است. تهران نهتنها میدان مذاکره را ترک نکرده، بلکه آن را به ابزاری برای مدیریت فشارهای خارجی تبدیل کرده است. با حفظ پایبندی ظاهری به مذاکرات و درعینحال ایستایی بر موضع استیفای حق مردم ایران، مذاکره را ابزار مهار تهاجم دشمن، خرید زمان و افزایش هزینههای تحرکات خصمانه دشمن نموده است؛ تا اجماعسازی جدید علیه خود را دشوار و فشارهای دیپلماتیک غرب را خنثی نماید.
وی اظهار داشت: افکار عمومی و فعالان رسانهای باید این حقیقت را درک کنند که مذاکره، نه نشانه ضعف، بلکه نمایانگر قدرت و هوشمندی ایران در برابر فشارهای جهانی است. در این جنگ ترکیبی، حضور فعال در همه میدانها، از دیپلماسی تا رسانه، کلید پیروزی است. ایران با این رویکرد، نهتنها از منافع ملی خود دفاع میکند، بلکه جایگاه خود را بهعنوان بازیگری مؤثر و مشروع در عرصه جهانی تثبیت میکند.
انتهای خبر/