مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: تا کنون 56 درصد از واحدهای مسکن روستایی در استان با استفاده از تسهیلات مسکن روستایی، بهسازی و مقاوم سازی شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری:
56 درصد واحدهای مسکن روستایی بهسازی شد
2 تير 1404 ساعت 11:35
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: تا کنون 56 درصد از واحدهای مسکن روستایی در استان با استفاده از تسهیلات مسکن روستایی، بهسازی و مقاوم سازی شده است.
فرشید ریاحی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، در خصوص مسکن روستایی در چهارمحال و بختیاری، اطهار کرد: تا کنون 56 درصد از واحدهای مسکن روستایی در استان با استفاده از تسهیلات مسکن روستایی، بهسازی و مقاوم سازی شده است.
وی افزود: با هدفگذاریهای انجام شده تا افق سال 1410، تمامی واحدهای مسکن روستایی مقاوم سازی خواهند شد که بر اساس هدفگذاریهای انجام شده و ظرفیت استان، سهمیه تسهیلات مسکن روستایی استان در سال جاری تعداد 5 هزار فقره است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: با توجه به رقابت بین استانها در جذب تسهیلات و تخصیص سهمیهها، می بایست تا پایان تیرماه، انعقاد قرارداد تسهیلات انجام شود.
ریاحی ضمن تقدیر و تشکر از عملکرد سیستم بانکی در سنوات گذشته، همکاری بانکهای عامل را جهت انعقاد به موقع قرارداد تسهیلات، خواستار شد.
انتهای خبر/1031ج
کد مطلب: 61714