کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

رئيس تبليغات اسلامی اردل:

مهمانی بزرگ عيد غدير در اردل برگزار می‌شود

21 خرداد 1404 ساعت 8:34

رئيس تبليغات اسلامی شهرستان اردل از برگزاری بزرگترين مهمانی مردمی عيد غدير در اين شهر خبر داد.


پیمان رامینه رئیس تبیلغات اسلامی شهرستان اردل در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، از تدارک جشن بزرگ خیابانی عید سعید غدیر خم خبر داد و اظهار کرد: امسال روز جمعه 23 خردادماه  چهارراه نماز تا چهارراه تامین اجتماعی از ساعت 16 به‌طور کامل مسدود و به مسیر پیاده‌روی، جشن و شادی مردم تبدیل خواهد شد.

رامینه با اشاره به روند رو به رشد فعالیت‌های مردمی در سال‌های اخیر اظهار کرد: ستاد مردمی غدیر طی سال‌های گذشته با تلاش جمعی دلسوزان فرهنگی، مساجد و هیئات مردمی شکل گرفته و هر سال توان اجرایی آن تقویت شده است. پیش‌بینی می‌شود امسال جمعیت شرکت‌کننده دو  برابر سال گذشته باشد.

وی با تشریح اهداف این رویداد بزرگ، گفت: هدف محوری ما از برگزاری این جشن، ایجاد نشاط عمومی در سایه نام امیرالمؤمنین علی(ع) است، این جشن ترکیبی از معنویت و شور اجتماعی خواهد بود که خانواده‌ها، نوجوانان و کودکان بتوانند در فضایی شاد، ایمن و فرهنگی حضور یابند.

رامینه افزود: از جمله برنامه‌های پیش‌بینی‌ شده در این رویداد می‌توان به اجرای گروه‌های طنر،سرود، مولودی‌خوانی، مسابقات فرهنگی، ایستگاه‌های صلواتی، پذیرایی و فضای بازی کودک اشاره کرد.

وی با دعوت از عموم مردم اردل خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما بر این است که خاطره‌ای شاد، فرهنگی و ماندگار برای خانواده‌ها رقم بزنیم لذا از شهروندان فهیم شهرستان اردل دعوت می‌کنیم با حضور پرشور خود در این جشن بزرگ‌ترین عید شیعیان را در فضایی پرنشاط و معنوی گرامی بدارند.
 
انتهای خبر/570ه
 


کد مطلب: 61589

آدرس مطلب :
https://www.jahanbinnews.ir/news/61589/مهمانی-بزرگ-عيد-غدير-اردل-برگزار-می-شود

جهان بین
  https://www.jahanbinnews.ir