کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

امام جمعه شهرستان اردل:

امروز دشمن اراده جوانان را هدف گرفته است

4 خرداد 1404 ساعت 10:26

امام جمعه شهرستان اردل گفت: دشمن در جنگ سخت شکست خورد و امروز اراده جوانان را هدف گرفته است.



به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، حجت‌الاسلام محمد حسین‌پور در صبحگاه مشترک نیروهای نظامی و انتظامی شهرستان اردل که به مناسبت سالروز فتح خرمشهر برگزار شد با اشاره به سالروز عملیات بیت‌المقدس و آزادسازی خرمشهر گفت: عوامل پیروزی رزمندگان اسلام برخلاف جنگ‌های متداول دنیا، ریشه در اخلاص، معنویت، توکل به خدا و تبعیت از رهبری الهی داشت.

حسین‌پور افزود: دستاوردهای بزرگ این عملیات را یادآور شد و تصریح کرد: فرهنگ ایثار و شهادت، پشتوانه اصلی سربلندی ملت ایران است.

وی با بیان اینکه فتح خرمشهر فتح اراده‌ها بود و خرمشهرها در پیش داریم افزود: دشمن در جنگ سخت شکست خورد و امروز اراده جوانان را هدف گرفته است.

حجت الاسلام حسین‌پور گفت: جوانان به عنوان یک الگو نقش آفرین هستند و نباید بگذارند محور مقاومت به فراموشی سپرده شود.

امام جمعه شهرستان اردل با تاکید بر جمله تاریخی حضرت امام (ره) مبنی بر اینکه «خرمشهر را خدا آزاد کرد»، تصریح کرد: این سخن بر اساس اراده و عنایت الهی و رشادت‌های شهدا و خانواده‌های آنان استوار است و نشان از نقش ولایت و رهبری در موفقیت‌های ملت ایران دارد.

انتهای خبر/۵۷۰ ه


کد مطلب: 61394

آدرس مطلب :
https://www.jahanbinnews.ir/news/61394/امروز-دشمن-اراده-جوانان-هدف-گرفته

جهان بین
  https://www.jahanbinnews.ir