کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

رئیس اداره راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای بروجن خبر داد:

رفع نقطه حادثه‌خیز محور کردشامی به امام قیس

1 خرداد 1404 ساعت 8:25

رئیس اداره راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای بروجن از اجرای عملیات ایمن‌سازی و حذف نقطه حادثه‌خیز در خروجی روستای کردشامی خبر داد و گفت: این اقدام با هدف ارتقاء ایمنی و بهبود دید کاربران جاده‌ای انجام شده است.


عادل تقی ‌زاده در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، اظهار کرد: به منظور افزایش ضریب ایمنی و ارتقاء سطح دید رانندگان در محور روستایی کردشامی–امام قیس، عملیات ترانشه‌برداری و تعریض در محدوده خروجی روستای کردشامی انجام شد.
 
وی با اشاره به اهمیت این محور در تردد ساکنان منطقه افزود: این مسیر مورد استفاده روزانه اهالی خونگرم روستاهای امام قیس و کردشامی است و اجرای این پروژه در راستای پاسخ به مطالبات مردمی و کاهش تصادفات انجام گرفته است.

تقی‌زاده همچنین اعلام کرد: این عملیات با بهره‌گیری از ظرفیت ماشین‌آلات و نیروی انسانی اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان بروجن شامل یک دستگاه گریدر، یک دستگاه لودر، سه دستگاه کامیون، یک دستگاه بیل مکانیکی و شش نفر نیروی انسانی به اجرا درآمد.

رئیس اداره راهداری بروجن در پایان خاطرنشان کرد: ایمن‌سازی راه‌های روستایی از اولویت‌های مهم این اداره است و تلاش خواهد شد تا در سایر نقاط پرخطر نیز اقدامات مشابهی صورت گیرد.

انتهای خبر/1031ج


کد مطلب: 61356

آدرس مطلب :
https://www.jahanbinnews.ir/news/61356/رفع-نقطه-حادثه-خیز-محور-کردشامی-امام-قیس

جهان بین
  https://www.jahanbinnews.ir