کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ و ‌نقل جاده‌ای کشور:

زمان قول دادن‌های بی‌نتیجه گذشته است

25 ارديبهشت 1404 ساعت 11:05

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ و ‌نقل جاده‌ای کشور گفت: زمان قول دادن‌های بی‌نتیجه نیست، اگر وعده‌ای درخصوص پروژه تونل و گردنه چارطاق داده می‌‍شود حتما باید عملی شود.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، رضا اکبری ظهر امروز در بازدید از تونل و گردنه چارطاق در چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: در حال حاضر در محل ورودی تونل چارطاق هستیم که مدت‌ها است رها شده و باعث گلایه به حق مردم منطقه نیز شده است.

وی افزود: زمان قول دادن‌های بی‌نتیجه نیست، اگر وعده‌ای درخصوص این پروژه داده می‌‍شود حتما باید عملی شود.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ و ‌نقل جاده‌ای کشور ادامه داد: اجرا و تکمیل پروژه تونل و گردنه چارطاق حتما پیگیری می‌شود تا بزودی عملیات اجرایی آن آغاز شود.

اکبری عنوان کرد: اگر بتوانیم پیمانکار قوی پیدا کنیم پروژه این قابلیت را دارد که همین امسال به بهره‌برداری برسد، منابع لازم تامین شده و در حال انتخاب پیمانکار هستیم.

وی خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم بازدید بعدی برای افتتاح و بهره‌برداری از پروژه تونل و گردنه چارطاق باشد.

انتهای خبر/1031ج


کد مطلب: 61267

آدرس مطلب :
https://www.jahanbinnews.ir/news/61267/زمان-قول-دادن-های-بی-نتیجه-گذشته

جهان بین
  https://www.jahanbinnews.ir