دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان چهارمحال و بختیاری گفت: با هنجارشکنان در فضای مجازی برخورد شد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان چهارمحال و بختیاری خبر داد:
برخورد دستگاه قضایی با هنجارشکنان در فضای مجازی
18 ارديبهشت 1404 ساعت 9:22
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان چهارمحال و بختیاری گفت: با هنجارشکنان در فضای مجازی برخورد شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، به نقل از روابط عمومی دادگستری چهارمحال و بختیاری، سید نصرالدین صالحی اظهار کرد: حفظ امنیت روانی جامعه از ضروریات یک اجتماع است و آسیبهای موجود در فضای مجازی نیازمند رصد کامل و اقدامات هماهنگ دستگاههای متولی و فرهنگ ساز جامعه است.
وی افزود: حساسیت دستگاه قضایی نسبت به آسیبهای اجتماعی در فضای مجازی و حقیقی باعث شده تا تمامی گزارشات دریافتی در خصوص این قبیل جرائم، به دقت بررسی و به همت اقدامات کارگروه فضای مجازی دادسرای مرکز استان چهارمحال و بختیاری و تلاش ضابطین قضایی مربوطه اشاعه دهندگان ناهنجاری در فضای مجازی مورد برخورد قانونی قرار گیرند.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: لازم است گردانندگان صفحات مجازی از اشاعه ناهنجاریهای اجتماعی خودداری نمایند و در صورت ارتکاب این جرایم با برخورد قضایی قاطع و بازدارنده مواجه خواهند شد.
انتهای خبر/1031ج
کد مطلب: 61169