مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: در حال حاضر بیش از ۳ هزار و ۱۵ رستوران، کبابی و طباخی غذا در استان وجود دارد که نظارت بر آنها توسط تعداد کم نیروهای اداری امکانپذیر نیست و لازمه آن استفاده از بخش خصوصی است.
:23'; $conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['cache_html'] = '1'; $conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['func'] = 'Get_Mobile_Footer'; $conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['prms'] = '0'; ?>:23'; $conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['cache_html'] = '1'; $conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['func'] = 'Get_Mobile_Footer'; $conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['prms'] = '0'; ?>
مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری اظهارکرد:
ضرورت ورود بخش خصوصی در نظارت بر طباخی ها واماکن عمومی
28 مرداد 1396 ساعت 12:57
مدیرکل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: در حال حاضر بیش از ۳ هزار و ۱۵ رستوران، کبابی و طباخی غذا در استان وجود دارد که نظارت بر آنها توسط تعداد کم نیروهای اداری امکانپذیر نیست و لازمه آن استفاده از بخش خصوصی است.
کد مطلب: 35848