کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

گزارش تصویری/

زولبیا و بامیه؛ از شیرینی مراحل طبخ تا طعمی دلچسب

17 فروردين 1401 ساعت 9:28

از شیرینی طعم زولبیا و بامیه که بگذریم، جذابیت دیدن مراحل طبخ آن هم کم‌تر از طعم دلچسب آن نیست.


به گزارش جهانبین نیوز؛ اگرچه بنابر توصیه‌های متخصصان تغذیه، زولبیا و بامیه نباید در ماه رمضان مصرف شود، اما این شیرینی سالیان سال است که در فرهنگ مردم ایران جا افتاده و با آمدن ماه رمضان عطر و بوی آن در خیابان‌های شهر می‌پیچد.

از شیرینی طعم زولبیا و بامیه که بگذریم، جذابیت دیدن مراحل طبخ آن هم کم‌تر از طعم دلچسب آن نیست.

عکس از رضا کمالی دهکردی

انتهای پیام/1026ج


کد مطلب: 50315

آدرس مطلب :
https://www.jahanbinnews.ir/gallery/50315/1/زولبیا-بامیه-شیرینی-مراحل-طبخ-طعمی-دلچسب

جهان بین
  https://www.jahanbinnews.ir