۰
plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۵
کد مطلب : ۶۵۱۱۵
امام جمعه فارسان مطرح کرد:

تنگه هرمز برگ برنده ایران در میدان نبرد

امام‌جمعه فارسان گفت: جمهوری اسلامی ایران، با تکیه‌بر عمق راهبردی مردمی، توان بازدارندگی موشکی و پهپادی و تسلط بر جغرافیای رزم در تنگه هرمز، تمام برگ‌های برنده را در اختیار دارد.
تنگه هرمز برگ برنده ایران در میدان نبرد
حجت‌الاسلام محسن ملک پور در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«جهانبین نیوز»،گفت: خودم و همه‌ی شما نمازگزاران محترم را به رعایت و تقویت و تسدید تقوای الهی دعوت می‌کنم. اهل تقوا باحیا هستند و زیاد سخن نمی‌گویند تا خطاهایشان زیاد نشود و اهل دورخ نگردند. مولانا امیرالمؤمنین علیه‌السلام در بخش دیگری از حکمت 341 از حکم نهج‌البلاغه فرمودند: هر كس به بدي‌هاى مردم بنگرد و آن‌ها را نپسندد و باز آن‌ها را براى خود بخواهد، اين همان احمق و نادان است.
 
وی افزود: حال و هوای این روزها اصلاً از ماه رمضان تا امروز در کشورمان حال و هوای حسینی است و همین روزها جمعیت کثیری که بیشتر آنان جوان هستند عازم سفر برای شرکت در مراسم پیاد‌ه‌روی اربعین قرار دارند. پیاده‌روی‌ای که گسترده شده و زمینه‌ای شده برای تعاملات تمدنی جوانان جهان اسلام و بلکه بالاتر همه مردم جهان. حرکتی که می‌تواند، تشکیل حکومت مهدوی را سرعت ببخشد.
 
وی تصریح کرد: دشمن سعی داشت با دفن مخفیانه و بدون اطلاع شهدای کربلا علامت و نشانی از مکان شهادت و دفن آنان باقی نگذارد که هیچ نام و خاطره‌ای از آنان در تاریخ باقی نماند که بازگشت کاروان در روز اربعین به سرزمین کربلا و برگزاری مراسم نوحه‌خوانی و عزاداری برای امام حسین و یاران شهیدش یاد آن جنایات زنده ماند.
 
وی اظهار داشت: لذا روز اربعین شد روز زیارت مخصوص چون به فرموده سید مرتضی و شیخ طوسی و ابوریحان بیرونی در کتاب الآثار الباقیه در همین روز سر مقدس امام به بدن ملحق شد لذا زیارت در این روز استحباب دارد بعلاوه که جابر هم با پای پیاده خود را به کربلا رسانده بود و در این روز به زیارت نائل آمد.
 
حجت‌الاسلام ملک پور بیان داشت: امروز همان دشمن به جنگ ما آمده و هدف غایی دشمن در این مرحله، بسترسازی برای گسترش تنش‌ها به یک جنگ تمام‌عیار و حتی سناریوی تجزیه‌طلبانه در جنوب و شمال غرب کشور است. آمریکا این حملات را در چارچوب «زیر آستانه جنگ» و اقدامی تنبیهی تعریف می‌کند تا مسیر دیپلماسی را باز نگه دارد و هم‌زمان به‌تدریج کنترل تنگه هرمز را به دست گیرد.
 
امام‌جمعه فارسان گفت: جمهوری اسلامی ایران، با تکیه‌بر عمق راهبردی مردمی، توان بازدارندگی موشکی و پهپادی و تسلط بر جغرافیای رزم در تنگه هرمز، تمام برگ‌های برنده را در اختیار دارد. نتیجه این میدان، هرگز با فشارهای روانی و عملیات‌های محدود تغییر نخواهد کرد. آمریکا در هر صورت، چه در مسیر تشدید تنش و چه در میز مذاکره تحت‌فشار، از تحمیل اراده خود بر ایران ناتوان است. این راهبرد فشار حداکثری، در نهایت با یک شکست راهبردی مفتضحانه روبرو خواهد شد.
 
وی عنوان داشت: مقاومت هوشمندانه و تاب‌آوری فعال ملت ایران، تضمین‌کننده عبور پیروزمندانه از این پیچ تاریخی و تثبیت جایگاه ایران به‌عنوان قدرت بلامنازع منطقه است. ایران عزیز ما در حساس‌ترین نقطه تقابل راهبردی با نظام سلطه، به‌ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی، قرار دارد.
 
حجت‌الاسلام ملک پور بیان داشت: آمریکا و رژیم صهیونیستی به‌خوبی دریافته‌اند که پشتوانه اصلی جمهوری اسلامی، سرمایه اجتماعی و اعتماد عمیق میان مردم و نظام است. ازاین‌رو، با سرمایه‌گذاری گسترده در فضای مجازی، شبکه‌های ماهواره‌ای و حتی برخی کانال‌های داخلی، به دنبال: بزرگ‌نمایی اختلافات و سلایق سیاسی است.
 
انتهای خبر/1020ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

دوشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۵

ساعت:

۱۰:۴۶:۱۵

27 Jul 2026