۰
plusresetminus
تاریخ انتشاردوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۶
کد مطلب : ۶۳۰۰۹
فرمانده سپاه حضرت قمر بنی هاشم(ع) مطرح کرد:

تسخیر لانه جاسوسی؛ آغاز افول سلطه آمریکا

فرمانده سپاه حضرت قمر بنی هاشم(ع) با اشاره به اقدام انقلابی دانشجویان در سال ۵۸، این رخداد را نماد قطع دست استکبار از ایران اسلامی دانست.
تسخیر لانه جاسوسی؛ آغاز افول سلطه آمریکا
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی«جهانبین نیوز»، سردار علی افضلی فرمانده سپاه قمربنی‌هاشم(ع)، با اشاره به آیه شریفه ۷۶ سوره نساء، ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدا به‌ویژه شهدای دانش‌آموز، شهدای اقتدار و شهدای غدیر، ایام فاطمیه و شهادت حضرت زهرا(س) را تسلیت گفت.

وی با یادآوری رشادت‌های شهید محمدحسین فهمیده و ۵۷۷ دانش‌آموز شهید از مجموع ۲۵۰۰ شهید استان، اظهار داشت: یوم‌الله سیزدهم آبان یکی از مهم‌ترین رویدادهای تاریخ انقلاب اسلامی است که نماد مبارزه ملت ایران با استکبار جهانی به شمار می‌رود.

افضلی با اشاره به تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان پیرو خط امام و تبعید حضرت امام خمینی(ره) در اعتراض به قانون کاپیتولاسیون، گفت: این وقایع، روحیه ضد استکباری امام و امت اسلامی را به نمایش گذاشت و سیزدهم آبان را به نقطه عطفی در روند مبارزات ملت ایران با نظام سلطه تبدیل کرد.

وی با تأکید بر بصیرت دانشجویان و جوانان در رقم‌زدن این روز تاریخی، افزود: دشمنی آمریکا با ملت ایران از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ آغاز شد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، با طراحی تجاوز هوایی، حادثه طبس، کودتای نوژه، توقیف دارایی‌ها، تحریم‌های اقتصادی، هدف قرار دادن هواپیمای مسافربری، حمایت از گروهک‌های تروریستی و منافقین، ادامه یافت.

فرمانده سپاه قمربنی‌هاشم(ع) با اشاره به اقدام تروریستی آمریکا در شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، تصریح کرد: حمایت آشکار آمریکا از رژیم صهیونیستی و نقش مستقیم آن در جنگ دوازده‌روزه اخیر، نشان‌دهنده استمرار دشمنی‌های این کشور با ملت ایران است.

وی با تأکید بر اقتدای ملت ایران به مکتب عاشورا و حضرت سیدالشهدا(ع)، گفت: ملت ما، ملت شهادت و امام حسین(ع) است و این روحیه ایثار و مقاومت، برگرفته از آموزه‌های عاشورایی است که حاج قاسم سلیمانی نیز بر آن تأکید داشت.

افضلی با اشاره به نقش امام خمینی(ره) در تحقق آرمان‌های انبیاء و اهل‌بیت(ع) و پیروزی نظام مقدس جمهوری اسلامی، اظهار داشت: ایستادگی و استقامت ملت ایران، تمامی توطئه‌های دشمنان را نقش بر آب کرده و امروز ایران اسلامی به جایگاهی عزتمند در جهان دست یافته است.

وی با دعوت از مردم استان برای حضور گسترده در راهپیمایی سیزدهم آبان، خاطرنشان کرد: ملت فهیم، ولایت‌مدار و شهیدپرور چهارمحال و بختیاری، به‌ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان، امسال نیز با حضور منسجم و دشمن‌شکن خود، پیام روشنی به استکبار جهانی خواهند داد.

فرمانده سپاه قمربنی‌هاشم(ع) در پایان با ادای احترام به خانواده معظم شهدا، ایثارگران، جانبازان، آزادگان و بسیجیان، تأکید کرد: حضور پرشور مردم در راهپیمایی سیزدهم آبان، تجدید بیعتی با آرمان‌های امام، شهدا و مقام معظم رهبری خواهد بود و دشمنان را در مسیر توطئه‌های خود مأیوس خواهد ساخت.

انتهای خبر/1020ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴

ساعت:

۱۳:۴۰:۲۲

3 Nov 2025