۰
plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۶:۰۶
کد مطلب : ۶۲۴۳۴
نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، سامان، بن و فرخشهر در مجلس:

فضای مجازی به حقیقت زندگی تبدیل شده است

نماینده شهرکرد، سامان، بن و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: فضای مجازی دیگر صرفاً مجازی نیست، بلکه بازتاب‌دهنده واقعیت‌های زندگی انسان‌هاست و باید با نگاه دقیق‌تری مدیریت شود.
فضای مجازی به حقیقت زندگی تبدیل شده است
احمد راستینه در گفتگو با خبرنگار  گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی«جهانبین نیوز»، با اشاره به لایحه دو فوریتی دولت برای مقابله با دروغ در فضای مجازی اظهار کرد: دولت تشخیص داد که باید با دروغ‌پردازی در فضای مجازی مقابله کند و این لایحه را با دو فوریت به مجلس ارائه داد. مجلس نیز در این مسیر همراهی کرد، اما در کمال تعجب شاهد بودیم که دولت این لایحه را پس گرفت و این اقدام را با عنوان «شنیدن صدای مردم» معرفی کرد.

وی افزود: به نظر می‌رسد دولت باید در تصمیم‌گیری‌های خود دقت کارشناسی بیشتری داشته باشد. نمی‌توان لایحه‌ای را با دو فوریت به مجلس آورد و سپس با سه فوریت آن را پس گرفت. این رفتار نشان‌دهنده آسیب جدی در نظام کارشناسی دولت است.

نماینده مردم شهرکرد در مجلس با اشاره به نشست‌های نظارتی سه‌شنبه‌های مجلس گفت: تمرکز مجلس در این جلسات بر اجرای گام اول برنامه هفتم توسعه بود. گام دوم نیز مربوط به ناترازی انرژی است. ما باید در کنار تأمین نیازهای انرژی کشور، به سمت بهره‌مندی از انرژی‌های تجدیدپذیر حرکت کنیم.

راستینه ادامه داد: تأکید مجلس بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه، حرکت به سوی استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر است. این گام مهم توسط دولت نیز برداشته شده و امروز شاهد شکل‌گیری یک عزم ملی برای بهره‌مندی از انرژی خورشیدی در کشور هستیم تا بتوانیم به سقف مورد نیاز انرژی کشور دست یابیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در کنار انرژی خورشیدی، تأمین برق از محل نیروگاه‌های کوچک هسته‌ای نیز در برنامه هفتم توسعه دیده شده است. دولت باید برنامه‌ریزی شفاف و مستقلی برای ایجاد این نیروگاه‌ها در سراسر کشور داشته باشد.

انتهای خبر/1020ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۴

ساعت:

۰۸:۰۳:۰۴

3 Sep 2025