۰
plusresetminus
تاریخ انتشارشنبه ۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۷
کد مطلب : ۶۲۴۰۲
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور:

پیگیر تولید برق با فناوری‌های نوین هستیم

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور گفت: با جدیت به دنبال تولید برق از طریق فناوری‌های نوین هستیم.
پیگیر تولید برق با فناوری‌های نوین هستیم
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی جهانبین نیوز، حمید پورمحمدی صبح امروز در مراسم آغاز عملیات اجرای پروژه‌های هفته دولت شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری با اشاره به سختی‌ها و چالش‌های مرتبط با نیروگاه‌های برق اظهار کرد: یکی از مشکلات اصلی، ناشی از نیروگاه‌های قدیمی و آسیب‌پذیر است که با وجود سختی‌های فراوان، این چالش‌ها را پشت سر گذاشته شده است. 
 
وی با تاکید بر اینکه با جدیت به دنبال تولید برق از طریق فناوری‌های نوین هستیم، تصریح کرد: این افتتاحیه شامل چهار پروژه به ارزش یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان می‌باشد.
 
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور بیان داشت: نمایشگاه‌های برپا شده، نشان‌دهنده توانمندی‌های تجهیزات مصرفی است که نه‌تنها در سطح استانی بلکه در سطح ملی نیز با سرعت قابل توجهی، در حال توسعه و افزایش است و این روند تا پایان برنامه ادامه دارد و نشان‌دهنده پیشرفت قابل توجه در مدیریت ساز و کارهای مربوطه است.
 
پورمحمدی با اشاره به مشکلات زیست‌محیطی ناشی از نیروگاه‌های ساده و کم‌تجربه اذعان داشت: رفع این مشکل نیازمند توجه و اقدامات جدی است. 
 
وی یادآور شد: در کنار توسعه و افزایش ظرفیت، حفظ محیط زیست و کاهش اثرات منفی آن نیز اهمیت ویژه‌ای دارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور ادامه داد: هر چه برق در کشور تولید می‌شود باز هم کفاف مصرف را نمی‌دهد، از همین‌رو هم‌زمان با اجرای طرح‌های کشوری به دنبال تولید برق در استان‌ها هم هستیم

پورمحمدی با بیان اینکه ۶۰۰ مگاوات برق از نیروگاه‌های خورشیدی در کشور تولید شده است عنوان داشت: زمینه برای تولید ۵ هزار مگاوات برق در چهارمحال و بختیاری وجود دارد.

وی افزود: اجازه رهبر برای تولید ۷ هزار مگاوات برق از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی اتخاذ شده است.
 
انتهای خبر/۱۰۲۶ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۵

ساعت:

۰۲:۳۱:۴۰

8 Jun 2026