۰
plusresetminus
تاریخ انتشارشنبه ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۲
کد مطلب : ۶۱۹۸۴
بخشدار منج خبر داد:

آغاز احداث چمن مصنوعی در بیدله

بخشدار منج گفت: شروع عمليات تسطيح و آماده نمودن زمين ورزشی روستا بيدله جهت احداث چمن مصنوعی در اين روستا شروع شد.
آغاز احداث چمن مصنوعی در بیدله
علی محمدی در گفتگو با خبرنگار  گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی«جهانبین نیوز» اظهار کرد: عملیات تسطیح و آماده‌سازی زمین ورزشی روستای بیدله از توابع بخش منج با هدف احداث چمن مصنوعی آغاز شده است. طبق اعلام مسئولان، این پروژه ظرف دو ماه آینده تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی  با اشاره به روند اجرایی پروژه اظهار داشت: با حمایت نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی و همکاری نهادها و سازمان‌های مرتبط، تامین اعتبار لازم صورت گرفته و پروژه وارد مرحله اجرایی شده است.

محمدی  افزود: بخش منج با جمعیتی بالغ بر ۲۰ هزار نفر، دارای ۹۵ روستا و وسعتی معادل ۷۱۳ کیلومتر مربع است، اما سرانه ورزشی این منطقه تاکنون صفر بوده و نیازمند توسعه زیرساخت‌های ورزشی است.

بخشدار منج  خاطرنشان کرد: با پیگیری‌های صورت‌گرفته، علاوه بر تکمیل چمن مصنوعی بیدله، احداث سالن ورزشی در شهر منج طی دو ماه آینده تعیین تکلیف می‌شود و دو واحد چمن مصنوعی دیگر نیز تا پایان سال به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی گفت: پروژه‌های دیگری نظیر سالن ورزشی بارز نیز در دستور کار قرار دارد که امید است با تلاش مجموعه‌ها و حمایت‌های مستمر، شاهد تحول چشمگیر در حوزه ورزش و جوانان این منطقه باشیم.

انتهای خبر/630ل
 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

شنبه ۲۸ تير ۱۴۰۴

ساعت:

۱۳:۰۲:۵۱

19 Jul 2025