۰
plusresetminus
تاریخ انتشارشنبه ۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۶
کد مطلب : ۶۱۷۶۷
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد كشاورزی چهارمحال و بختیاری خبر داد:

آغاز برداشت زردآلو از باغات چهارمحال و بختياری

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد كشاورزی چهارمحال و بختیاری از آغاز برداشت زردآلو از باغات اين استان خبر داد.
آغاز برداشت زردآلو از باغات چهارمحال و بختياری
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، روح‌الله سعيدی صبح امروز در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: برداشت زردآلو از باغات استان آغاز شد و پيش‌بينی می‌شود تا پايان فصل برداشت بيش از 4 هزار تن زردآلو روانه بازار شود.

وی با اشاره به نحوه مصرف محصول زردآلو، افزود: حدود ۷۰ درصد از زردآلوی برداشت شده‌ به‌صورت تازه‌خوری مصرف می‌شود و ۳۰ درصد باقی‌مانده در قالب خشکبار یا در صنایع تبدیلی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد كشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه باغات زردآلوی استان تنوع ارقام بالایی دارند، ادامه داد: ارقام ملایری، آصفی، کتانی، جهانگیری، شکرپاره، تخم‌گردی و قیسی از جمله گونه‌های زردآلو کشت ‌شده در این استان هستند.

سعیدی عنوان کرد: در حال حاضر سطح زیرکشت زردآلو در چهارمحال و بختیاری حدود ۸۰۰ هکتار است و میانگین برداشت از هر هکتار حدود ۶ تن برآورد می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: اجرای عملیات‌هایی نظیر هرس اصولی، مدیریت کف‌باغ، کنترل علف‌های هرز، تغذیه صحیح درختان و مبارزه با آفات و بیماری‌ها در زمان مناسب، نقش مؤثری در بهبود عملکرد کمی و کیفی باغات دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد كشاورزی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: سطح زیرکشت زردآلو در این شهرستان حدود ۲۵۰ هکتار است و میانگین برداشت از هر هکتار حدود ۴ تن برآورد می‌شود.

انتهای خبر/1031ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

شنبه ۷ تير ۱۴۰۴

ساعت:

۱۱:۲۵:۲۳

28 Jun 2025