۰
plusresetminus
تاریخ انتشارشنبه ۷ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۲
کد مطلب : ۶۱۷۶۴
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری خبر داد:

افتتاح استخر کارگران فارسان با امکانات مدرن

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری از افتتاح استخر کارگران شهر فارسان با امکانات مدرن خبر داد و گفت: افتتاح این سالن ورزشی گامی در جهت ارتقا سلامت است.
افتتاح استخر کارگران فارسان با امکانات مدرن
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری نحلیلی«جهانبین نیوز»، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری به همراه فرماندار شهرستان فارسان از مجموعه ورزشی کارگران این شهرستان بازدید کرد.

در جریان این بازدید، رستم قنبری از آماده‌سازی استخر شنای کارگران فارسان برای ارائه خدمات به جامعه کارگری و عموم شهروندان خبر داد.

وی اعلام کرد: عملیات اجرایی این پروژه در زمینی به مساحت ۱۰ هزار مترمربع و با زیربنای ۲٬۵۵۰ مترمربع آغاز شده و هم‌اکنون با بهره‌گیری از تجهیزات به‌روز، آماده بهره‌برداری است. استخر مذکور دارای امکاناتی همچون بوفه، سالن بدنسازی، کافی‌شاپ و سایر خدمات رفاهی بوده و با ظرفیت پذیرش ۱۶۰ نفر در هر سانس، به صورت زوج و فرد در اختیار خواهران و برادران قرار خواهد گرفت.

قنبری با اشاره به اهمیت حمایت از جامعه کار و تولید اظهار داشت: در راستای حمایت از کارگران، برای استفاده از این استخر، ۳۰ درصد تخفیف در قیمت بلیت در نظر گرفته شده است.

وی همچنین افزود: اشتغال‌زایی این مجموعه نیز با به‌کارگیری ۲۵ نفر از نیروهای نجات غریق و عوامل اجرایی، محقق شده است.

مدیرکل تعاون استان در پایان با تأکید بر نقش ورزش در ارتقاء بهره‌وری گفت: توسعه ورزش کارگری نه تنها باعث افزایش راندمان کاری می‌شود، بلکه تأثیر مستقیمی بر بهبود سلامت جسمی و روانی کارگران دارد.  این امر باید مورد توجه جدی مسئولان، صاحبان صنایع و کارفرمایان قرار گیرد.

وی کارگران را از ارکان پیشرفت اقتصادی کشور دانست و افزود: حفظ سلامت، افزایش نشاط و بهبود کیفیت زندگی این قشر، زمینه‌ساز پویایی اقتصادی و ارتقاء بهره‌وری در سطح ملی خواهد بود.

انتهای خبر/1020ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

شنبه ۷ تير ۱۴۰۴

ساعت:

۰۹:۱۹:۰۷

28 Jun 2025