سید مهدی مرتضوی زاده در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، در خصوص وضعیت قراردادها و پروژههای حوزه راه روستایی چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: تعداد قراردادهای باز در حوزههای مختلف شامل تامین موقت، اجرا، نگهداری، اداره فنی و نظارت، و فناوری به ترتیب حدود ۶۶ قرارداد است که ۳۳ قرارداد فعال با ارزش ریالی ۴۵۵ میلیارد تومان و پوشش ۲۵۷ کیلومتر راه را شامل میشود.
وی افزود: در حوزه اداره فنی و نظارت، حدود ۲۳ قرارداد با مبلغ ریالی ۱۳۰ میلیارد تومان فعال است.
معاون فنی و ساخت راههای روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای چهارمحال و بختیاری ادامه داد: ۳۱ دوربین نظارتی در سطح استان نصب شده و سه دوربین دیگر در حال پیگیری و نصب هستند، که در مجموع تعداد دوربینهای ثبت تخلفات به ۴۰ عدد میرسد.
مرتضوی زاده عنوان کرد: مجوز نصب ۳۰ دوربین دیگر اخذ شده و در انتظار اعتبار است، همچنین حدود ۷۰ دستگاه تردد شمار در ورودی و خروجی هر شهرستان نصب شده است و در برخی شهرستانها، دو دستگاه سامانه توزین و چهار تابلوی پیام متغیر فعال است.
وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته، ۱۶ دوربین ثابت برای ثبت تخلف و عکسبرداری دائم نصب شده است که قابلیت ثبت و تخلف، رطوبتسنجی، اعلام میزان بارندگی و ارسال تصاویر را دارند.
معاون فنی و ساخت راههای روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای چهارمحال و بختیاری با اشاره به پروژههای مربوط به ورودی شهر ناوان و میدانهای این شهر، اضافه کرد: قراردادی در سال ۱۳۹۷ برای ورودی شهر ناوان بسته شده بود که تاکنون به دلیل مشکلات تملک و تغییرات در طرح، پیشرفت نداشته است.
مرتضوی زاده بیان کرد: در سال ۱۴۰۱، تصمیم بر حذف زیرگذر و تبدیل آن به میدان شد، اما این پروژه نیز به دلیل مشکلات اجرایی و تغییرات، هنوز به نتیجه نرسیده است.
وی در خصوص نمازخانههای بین راهی در چهارمحال و بختیاری، تاکید کرد: تعداد ۴۲ نمازخانه در سطح کشور باید ساخته میشد که در استان، چندین نمازخانه در گردنه گوشنگلی و کنار پاسگاه پلیس راه ساخته شده است.
معاون فنی و ساخت راههای روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای چهارمحال و بختیاری یادآور شد: ساخت این نمازخانهها با مشکلات مجوز و تامین زیرساختهایی مانند برق و گاز مواجه است، اما پیگیریها ادامه دارد و قولهایی برای تکمیل دو نمازخانه دیگر داده شده است.
مرتضوی زاده افزود: نمازخانههای کنار جادهها معمولا مجوز خاص ندارند و نیازمند مجوزهای استانی هستند.
وی پیرامون راههای خاکی و پروژههای مربوطه، عنوان کرد: از سرشماری ۱۳۹۵، ۴۶۲ کیلومتر راه خاکی در استان وجود داشته که اکنون به ۳۲۱ کیلومتر رسیده است، که بیشتر آن در شهرستانهای کوهرنگ، اردبیز، لردگان، خلیفه و میرزا قرار دارد.
معاون فنی و ساخت راههای روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: اعتبار سالیانه سال گذشته ۵۰ میلیارد تومان بود، اما به دلیل عدم تخصیص کامل، پروژهها و پیمانکاران فعال نگه داشته شدهاند.
مرتضوی زاده اضافه کرد: حدود ۱۰ کیلومتر از راههای خاکی وضعیت خوبی دارند، اما در مجموع، پروژههای محرومیتزدایی در برخی محورهای استان انجام شده است، اما بخش بازوف در این لیست قرار ندارد.
وی به پایانهها و پاسگاهها در محورهای چهارمحال و بختیاری اشاره و بیان کرد: ساختمان پاسگاه پلیس راه در حال حاضر آماده است، انشعابات گاز و برق نصب شده و مجوزهای لازم گرفته شده است.
معاون فنی و ساخت راههای روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: هزینه خط انشعاب و محوطهسازی در حال پیگیری است و انتظار میرود قبل از فصل زمستان پروژه به بهرهبرداری برسد.
انتهای خبر/۱۰۳۱ج