۰
plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۹
کد مطلب : ۶۱۲۲۳
معاون عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری:

۱۲ پروژه بزرگراهی در چهار‌محال‌و‌بختیاری فعال است

معاون عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: ۱۲ پروژه بزرگراهی و راه اصلی در این استان فعال شده است.
۱۲ پروژه بزرگراهی در چهار‌محال‌و‌بختیاری فعال است
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«جهانبین نیوز»، اردشیر آذر عصر یک شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به پروژه‌های کلان عمرانی و منابع آبی استان اظهار داشت: در دولت جدید، جلسات متعددی برای حل مشکلات آبی استان برگزار شده است، از جمله اقدامات مهم، صدور مجوز زیست‌محیطی سد بابا حیدر و آغاز عملیات آبگیری آن در اوایل خردادماه است که نیازمند تخصیص ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار خواهد بود.

وی افزود: با پیگیری‌های انجام‌شده، مجوز برداشت آب از چشمه آب سفید برای لردگان، خانمیرزا، فلارد و بخش جنوبی بروجن صادر شده است. همچنین ظرفیت آب‌گیری طرح بروجن اکنون به ۴۲۰ لیتر در ثانیه رسیده و قرار است با سرمایه‌گذاری جدید، به یک هزار لیتر در ثانیه افزایش یابد.

آذر با اشاره به وضعیت جاده‌های استان خاطرنشان کرد: با توجه به کوهستانی بودن ۸۵ درصد از استان ساخت و نگهداری جاده‌ها هزینه‌بر است. در حال حاضر، ۳۷ هزار و ۸۰۰ کیلومتر جاده در استان وجود دارد و برای بهبود شرایط، ۲ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری و ۱۲ پروژه بزرگراهی و راه اصلی فعال شده است.

وی تصریح کرد: استان در اجرای نهضت ملی مسکن، رتبه مناسبی در سطح کشور دارد، تاکنون ۳۹ هزار و ۲۵ واحد از برنامه ۵۷ هزار و ۱۴۹ واحدی آغاز شده و چالش‌هایی مانند افزایش قیمت زمین و تغییر کاربری نیازمند اصلاحات قانونی است.

معاون عمرانی استاندار در پایان تأکید کرد: پیشرفت طرح‌های عمرانی، نیازمند همکاری جدی همه دستگاه‌ها و حمایت مردم است، رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی و مطالبه‌گری نقش مؤثری دارند و امیدواریم با هم‌افزایی عمومی، مسیر توسعه استان هموار شود.

انتهای خبر/۱۰۲۰ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

يکشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴

ساعت:

۲۱:۲۷:۰۵

11 May 2025