۰
plusresetminus
تاریخ انتشارشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۶
کد مطلب : ۶۰۵۶۵
نماینده شهرستان فلارد در شورای اسلامی مطرح کرد:

ضرورت راه‌اندازی کارگاه‌های کوچک جهت اشتغال‌زایی

نماینده شهرستان فلارد در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری بر اهمیت ایجاد کارگاه‌های کوچک در هر مشاغل و اشتغال‌زایی تأکید و گفت: این اقدام می‌تواند به بهبود وضعیت اقتصادی منطقه کمک کند.
ضرورت راه‌اندازی کارگاه‌های کوچک جهت اشتغال‌زایی

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«جهانبین نیوز»، محمد قنبری، در بیست و هشتمین اجلاس شورای اسلامی استان با حضور مدیران ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، بنیاد برکت، بنیاد علوی و بانک کارآفرین، به تفکیک اعتبارات شهرستان فلارد و خانمیرزا پرداخت.

وی اظهار داشت: بالغ بر ۱۰۰ پرونده در پروژه‌های مختلف وجود دارد، اما روستاها همچنان با مشکلاتی مواجه هستند.

نماینده شهرستان فلارد در شورای اسلامی استان با اشاره به کم‌آبی اخیر، تأکید کرد: سرمایه‌گذاری در لوله‌های کشاورزی می‌تواند به بهبود وضعیت کمک کند.

همچنین، وی پیشنهاد داد: موتورهای کشاورزان و دامداران که به مزایده گذاشته می‌شوند، به خودشان تحویل گردد.

نماینده شهرستان فلارد همچنین بر اهمیت ایجاد کارگاه‌های کوچک در هر مشاغل و اشتغال‌زایی تأکید کرد و افزود: این اقدام می‌تواند به بهبود وضعیت اقتصادی منطقه کمک کند.

وی در ادامه به مطالبات حوزه کارآفرینی اشاره و خاطرنشان کرد: حمایت از کارآفرینان می‌تواند به افزایش فرصت‌های شغلی و رشد اقتصادی منطقه کمک کند.

قنبری از مدیران بنیاد برکت، بنیاد علوی و بانک کارآفرین درخواست کرد: منابع مالی و تسهیلات لازم را برای توسعه کسب و کارهای کوچک و متوسط در اختیار جوانان و کارآفرینان منطقه قرار دهند.

انتهای خبر/1020ج
 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

شنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳

ساعت:

۱۱:۰۹:۲۸

8 Mar 2025