۰
plusresetminus
تاریخ انتشارپنجشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۴
کد مطلب : ۳۳۱۷۲
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري چهارمحال و بختياري:

اعطاي تسهيلات 100 ميليون توماني در جهت ايجاد اقامتگاه هاي بوم گردي استان

مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري چهارمحال و بختياري از برگزاري اولين جشنواره غذاهاي سنتي و محلي با شرکت 38 نوع غذا در روستاي هدف گردشگري سوادجان در شهرستان خبر داد.
به گزارش جهانبین نیوز به نقل از خبرنگار سامان ما، بهمن عسگري سوادجاني در جشنواره غذاهاي سنتي در روستای هدف گردشگري سوادجان با بيان انيکه اولين جشنواره غذاي سنتي و محلي با شرکت ۳۸ آشپز با ۳۸ نوع غذا برگزار شده است، اظهار داشت: غذاهاي تهيه شده در اين جشنواره شامل کوفته گردو، اوماج، کشک بادمجون، اشگنه، حليم بادمجون، اش جو، نان محلي، قورمه سبزي، دمپختک گردو، گداخته محلي و... بوده است.

وي بيان داشت: علاوه بر غرفه هاي غذاهاي سنتي نمايشگاه صنايع دستي شامل فرش، تابلوفرش، گليم فرش، سرمه دوزي، بافتي، هويه کاري و... نيز برگزار شده است.

عسگري هدف از برگزاري اين جشنواره معرفي توانمدي زنان در تمامي زمينه ها، پخت انواع غذا هاي محلي، ترويج غذاهاي سنتي در جامعه، و... عنوان کرد.

وي با اشاره بر اينکه برگزاري اين چنين جشنواره ها زمينه ايجاد اشتغال خانگي را براي بانوان جامعه را فراهم مي کند، بيان داشت: در حال حاضر بيکاري کل جامعه را فراگرفته است و سياست کاري اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در زمينه توليد و ايجاد اشتغال در جامعه است.

عسگري با بيان اينکه با توجه به ظرفيت هاي موجود در شهرستان سامان و بخش زاينده رود در راستاي ايجاد اقامتگاه هاي بومي گردي و خانه مسافر تسهيلات بلند مدت دراختيار متقاضيان قرار داده مي شود، بيان داشت: بيشترين بازديد از محور هاي گردشگري استان حاشيه زاينده رود است.

وي ابراز کرد: ۴۰ مورد وام پنج ميليوني با مدت چهار ساله به شرکت کنندگان در اين جشنواره از طريق موسسه اميد و کار افريني، اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعي و اداره کل ميراث فرهنگي و صنايع دستي اعطاِء مي شود.

مشارکت مردم در راستاي شرکت در جشنواره بسيار پررنگ بوده است

داور جشنواره غذاي سنتي و محلي با بيان اينکه اين جشنواره بسيار خوبي در سطح منطقه بوده است که تاکنون داورها را در اين منطقه انجام داده ام، بيان داشت: شاخص ترين چيزي که در اين جشنواره به چشم مي خورد مشارکت پررنگ مردم در برگزاري اين برنامه ها است.

رياحي با اشاره بر اينکه شاخص ترين چيزي که به چشم مي خورد مشارکت پررنگ مردم و برگزاري اين جشنواره مخصوصا درپخت غذاهاي محلي بسيار خوب بوده است بيان داشت: تنها مسئله اي که در اين جشنواره شرکت کنندگان به آن توجه نکرده بودن طمع سنجي غذا بود.

خانم ها زهرا بزرگ پورنفر اول،ناهيد صدري نفر دوم، خورشيد خسروي نفر سوم، سميه نادري نفر چهارم، ماه بيگم کريمي به عنوان نفر پنجم انتخاب شدند نفر پنجم برگزيدگان جشنواره غذاي سنتي محلي را کسب کرده اند و همچنين خانم فرنگيس خلجي حائز رتبه برتر در پخت نان شده است.

در بخش صنايع دستي رشته فرش خانم فرزانه عسگري، تابلو فرش مريم پاليزوان، سرمه دوزي شکوفه عسگري، کيف دوزي سميه خسروي و بافت عروسک زهرا خسروي به عنوان نفرات برتر معرفي شدند.

انتهاي پيام1026ج /۶۰۱س
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳

ساعت:

۱۳:۲۸:۱۲

20 Apr 2024