۰
plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۳
کد مطلب : ۳۳۶۱۴
مديركل منابع طبيعي و آبخيزداري چهارمحال و بختیاری:

اغلب يافته‌هاي علمي اجرايي نيست/توليد بيشتر به شرط حفظ منابع طبيعي و محيط زيست، تعبير صحيح اقتصاد مقاومتي

مديركل منابع طبيعي و آبخيزداري چهارمحال و بختیاری گفت: اغلب يافته‌هاي علمي اجرايي نيست و اغلب تصميمات نهادهاي اجرايي نيز بدون پشتوانه‌ي علمي است، با اين حال بهره‌گيري از مباحث علمي، تحقيقاتي و پژوهشي در امور اجرايي الزامي است و اجراي بدون پشتوانه‌ علمي با شكست روبه‌رو مي‌شود كه براين اساس بايد تحقيقات و پژوهش‌هاي علمي براساس نيازسنجي و معضلات منابع طبيعي استان انجام شود.
اغلب يافته‌هاي علمي اجرايي نيست/توليد بيشتر به شرط حفظ منابع طبيعي و محيط زيست، تعبير صحيح اقتصاد مقاومتي
به گزارش جهانبین نیوز به نقل از منطقه آزاد، همايش بزرگداشت هفته‌ منابع طبيعي به همت دانشكده منابع طبيعي و علوم زمين دانشگاه شهركرد با حضور محمد فرامرزي، معاون پژوهش و فنآوري دانشگاه شهركرد، حجت الاسلام سعيد صفي، مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، علي محمد مقدم مديركل منابع طبيعي و آبخيزداري استان، نورالله غلاميان شهردار شهركرد، عليرضا داووديان رييس دانشكده منابع طبيعي و علوم زمين و جمعي ديگر از مسئولين استان، هيات رئيسه دانشگاه، اساتيد، كارمندان و دانشجويان در دانشگاه شهركرد برگزار شد.

محمدفرامرزي معاون پژوهش و فناوري دانشگاه شهركرد در اين همايش تنها نقطه‏ مشترك بين نسل‌هاي بشري را محيط زيست دانست و افزود: حفظ محيط زيست و منابع طبيعي در كشور يك چالش بسيار جدي است و براساس اصل ۵۰ قانون اساسي حفاظت از اين مهم يك وظيفه‌ي عمومي است و هرگونه فعاليت كه منجر به نابودي آن شود ممنوع است.

معاون پژوهش و فناوري دانشگاه شهركرد در ادامه با تأكيد بر ضرورت مشاركت جامعه‌ دانشگاهي در امور اجرايي و حفاظتي محيط زيست و اشاره به برخي اقدامات دانشگاه شهركرد در اين زمينه، خواستار مشاركت هرچه بيشتر دانشگاهيان در ارائه‌ طرح‌هاي كاربردي و مسئله‌محور جهت حفظ منابع طبيعي استان شد.

حجت الاسلام سعيد صفي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه شهركرد نيز در اين همايش طي سخناني درختكاري را يكي از سنت‌هاي انبياء و اوالياء الهي دانست و تصريح كرد: بنابر فرمايش پيامبر اكرم (ص) كاشت درخت يكي از اقدامات ماتأخر مي‌باشد.

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه شهركرد در ادامه گفت: حفاظت از منابع طبيعي و محيط زيست يك ضرورت است، اما براساس علم و پژوهش نقشه‌ حفاظت از منابع طبيعي را بايد ترسيم و اجرا كرد.

علي محمدی مقدم مديركل منابع طبيعي و آبخيزداري استان چهارمحال و بختياري نيز در اين همايش با اشاره به شكاف بين علم و اجرا گفت: اغلب يافته‌هاي علمي اجرايي نيست و اغلب تصميمات نهادهاي اجرايي نيز بدون پشتوانه‌ي علمي است، با اين حال بهره‌گيري از مباحث علمي، تحقيقاتي و پژوهشي در امور اجرايي الزامي است و اجراي بدون پشتوانه‌ علمي با شكست روبه‌رو مي‌شود كه براين اساس بايد تحقيقات و پژوهش‌هاي علمي براساس نيازسنجي و معضلات منابع طبيعي استان انجام شود.

وي توليد بيشتر به شرط حفظ منابع طبيعي و محيط زيست را تعبير صحيح اقتصاد مقاومتي عنوان كرد و خواستار مشاركت هرچه بيشتر دانشگاهيان براي ارزيابي و ارائه‌ طرح‌هاي كاربردي براي حل معضلات زيست‌محيطي استان شد.

گفتني است، اين همايش با غرس چند نهال درمحوطه دانشگاه توسط شركت كنندگان به پايان رسيد.

انتهاي پيام/1026ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

پنجشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۸

ساعت:

۰۸:۰۱:۱۹

2 Jan 2020