۰
plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۷
کد مطلب : ۳۴۹۰۱
در تفرجگاه ها:

برخورد جدي و قاطعانه با روزه‌خواري

افرادي که به بهانه مسافر بودن در تفرجگاه‌ها و حتي در شهر که با در دست داشتن بطري آب‌معدني و خوراکي به روزه‌خواري مشغول هستند در جاي خود نيازمند برخوري جدي و قاطعانه است.
برخورد جدي و قاطعانه با روزه‌خواري
به گزارش جهانبین نیوز به نقل از پيرغار، هرچند آغاز تابستان امسال با ماه مبارک رمضان هم‌زمان‌شده ولي کم نيستند مسافراني که از شهرهاي دور و نزديک، براي لذت بردن از مواهب طبيعي در اين ماه راهي شهرستان فارسان مي‌شوند.

با گرم شدن هوا و شروع فصل تابستان ،شهرستان فارسان با داشتن آب‌وهوايي مناسب ميزبان ميهماناني است که از اقصي نقاط ايران براي تفريح و فرار از گرمابه اين خطه زيباي مي‌آيند  .اما متأسفانه اين روزها در برخي مکان‌هاي گردشگري اثري از ماه مبارک رمضان و روزه‌داري نيست که متأسفانه روزه‌خواري درملأعام در حال شدت يافتن است.

پير غار يکي از جاذبه‌هاي گردشگري بي‌نظير در استان چهارمحال و بختياري به شمار مي‌رود که مجموعه‌اي کامل از جاذبه‌هاي تاريخي و طبيعي است.

استان چهارمحال و بختياري يکي از استان‌هاي جنوب غربي زاگرس است که داراي جاذبه‌هاي تاريخي و گردشگري بسياري است. شرايط توپوگرافي و اقليمي اين استان در کنار بارش‌هاي قابل‌توجه برف و باران موجب ايجاد جاذبه‌هاي تاريخي و گردشگري بسياري در اين استان شده است که در نوع خود بي‌نظير هستند.

روزه‌خواري در تفرجگاه‌ها و حتي در شهر و در مقابل چشم روزه‌داران است

افرادي که به بهانه مسافر بودن با در دست داشتن بطري آب‌معدني و خوراکي به روزه‌خواري مشغول هستند در جاي خود نيازمند برخوري جدي و قاطعانه است.

اين‌گونه مسائل نه‌تنها توهين به روزه‌داران است ،بلکه در صورت عدم برخورد به مسافران اين‌گونه القاء مي‌کند که هر خلاف و گناه آشکار ديگري را مي‌توانند در اين شهر انجام دهند.

زير پا گذاشتن حدود و مقررات، فرزند شوم هرج‌ومرج را در جامعه به بار مي‌آورد. پس به‌حکم عقل مي‌بايست اهرم‌هايي بازدارنده و مجازاتي پيش‌گيرنده براي متخلفان وضع گردد که ديگرکسي فکر سرپيچي از قانون در سر نپروراند و درنتيجه ميل عمومي به هنجارشکني از ميان برود.
 
روزه‌خواري به‌تنهايي در هيچ‌يک از قواعد قانون مجازات، مورد جرم انگاري قرار نگرفته است. بنابراين هرچند که از منظر شرعي، روزه‌خواري بدون عذر شرعي حرام است؛ اما چنانچه يک فرد، چه با عذر شرعي و چه بدون عذر شرعي، روزه نگيرد، هيچ‌گونه جرمي را ازنظر قانون مجازات انجام نداده است اما تظاهر به روزه‌خواري درملأعام ازنظر قانون جرم قلمداد مي‌شود.

ماده 638  قانون مجازات اسلامي مي‌گويد: هرکس علناً در انظار عمومي و معابر تظاهر به عمل حرامي نمايد، علاوه بر کيفر عمل به حبس از ده روز تا دو ماه يا تا 74 ضربه شلاق محکوم مي‌گردد و درصورتي‌که مرتکب عملي شود که نفس آن عمل داري کيفر نيست ولي عفت عمومي را جريحه‌دار نمايد فقط به حبس از ده روز تا دو ماه يا 74 ضربه شلاق محکوم خواهد شد.

روزه‌خواري نيز مصداق همين قانون است با روزه‌خواران درملأعام برخورد مي‌شود؛کساني که اقدام به روزه‌خواري درملأعام مي‌کنند به 10 روز تا دو ماه حبس و يا 74 ضربه شلاق محکوم مي‌شوند.

انتهاي پيام/590پ
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

يکشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۸

ساعت:

۲۰:۱۸:۲۳

12 Jan 2020