۰
plusresetminus
تاریخ انتشارسه شنبه ۶ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۸
کد مطلب : ۴۰۸۹۳
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی:

افزایش تولید گوشت با اصلاح نژاد رومانف

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی در چهارمحال وبختیاری گفت: تولید گوشت با چربی کم با دو رگ گیری از گوسفند لری بختیاری و رومانف در چهارمحال و بختیاری افزایش یافت.
افزایش تولید گوشت با اصلاح نژاد رومانف
مهندس مردانی معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی در چهارمحال وبختیاری در گفت وگو با جهانبین نیوز گفت: پرورش گوسفند نژاد جدید امسال با بهره گیری از ۱۵ رأس قوچ خارجی «رومانف» در چهارمحال و بختیاری آغاز شد.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی در چهارمحال وبختیاری با بیان اینکه در مرحله نخست پرورش گوسفند نژاد جدید از دو هزار رأس گوسفند لری و بختیاری به صورت تلقیح مصنوعی و لاپارسکوپی استفاده شد؛ گفت: اجرای این طرح در چند مرحله از سال ۹۰ شروع شد و امسال نتیجه داد و سه میلیارد ریال هزینه در برداشت.

مردانی همچنین از آغاز مرحله دوم پرورش گوسفند نژاد جدید با استفاده از هزار راس گوسفند لری و بختیاری خبر داد و افزود: چند قلوزایی و کاهش چربی در گوسفندان از اهداف اجرای این طرح است که ۲۰۰ میلیارد ریال صرفه اقتصادی برای کشور به ارمغان داشته است.

وی گفت: با اجرای این طرح پنج درصد به ۱۰ هزار و ۵۰۰ تن گوشت تولیدی دام سبک چهارمحال و بختیاری اضافه شده است.

انتهای پیام/1022ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

جمعه ۶ دی ۱۳۹۸

ساعت:

۱۴:۵۶:۵۵

27 Dec 2019