۰
plusresetminus
تاریخ انتشارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۸
کد مطلب : ۳۱۶۹۴
به بهانه افتتاح طرح توسعه نساجی حجاب در شهرکرد؛

تولید ملی جلوی واردات سالانه 50 میلیون متر پارچه چادری را می‌گیرد/کاهش 80 درصدی واردات تا اواخر سال 96/ چرا از واردات کالای مشابه بی کیفیت جلوگی

مدیر عامل شرکت نساجی حجاب گفت: طرح توسعه در حال حاضر با ۳۰ درصد ظرفیت آغاز به کار کرده است و ظرفیت تولید سالانه ۱۰ میلیون متر پارچه چادر مشکی را بر عهده دارد اما تا اواخر سال ۹۶ ظرفیت به ۱۰۰ درصد و حجم تولید به سالانه ۴۰ میلیون متر خواهد رسید که ۸۰ درصد از واردات را کاهش خواهد داد.
تولید ملی جلوی واردات سالانه 50 میلیون متر پارچه چادری را می‌گیرد/کاهش 80 درصدی واردات تا اواخر سال 96/ چرا از واردات کالای مشابه بی کیفیت جلوگی
به گزارش جهانبین نیوز؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا، رهبر انقلاب بارها در خصوص برتر بودن حجاب چادر برای حضور زنان در جامعه تأکید داشته‌اند که یکی از این موارد بیانات ایشان در ۲۰ مهر ۱۳۷۳ در جمع پرستاران است که فرمودند : " مردم ما چادر را انتخاب کرده‏اند. البته ما هیچ وقت نگفتیم که حتما چادر باشد و غیر چادر نباشد. گفتیم که چادر بهتر از حجاب‌هاى دیگر است. ولى زنان ما مى‏خواهند حجاب خودشان را حفظ کنند. چادر را هم دوست دارند. چادر، لباس ملى ماست. چادر، پیش از آن‏که یک حجاب اسلامى باشد، یک حجاب ایرانى است."

از سوی دیگر باید دانست که در سال اقتصاد مقاومتی چه اقداماتی برای پیشروی در تولید ملی این کالا و مبارزه با کاهش واردات آن صورت گرفته است.

نکته جالب توجه این است که چرا کشورهایی همچون سوئیس، ژاپن و کره که مصرف کننده ی این کالا نیستند عنان تولید برای ما و سایر کشورهای اسلامی را به دست گرفته‌اند؟

سالانه ۵۰ میلیون متر پارچه چادری از سایر کشورها به ایران وارد می شود که سبب خروج حجم عظیمی از ارز کشوری حدودا معادل ۱۰۰ میلیون دلار به کشورهای بیگانه می‌شود.

با توجه به سابقه کشورمان در تولیدات نساجی هیچ بهانه و عذری برای واردات چادر مشکی وجود ندارد چرا که بررسی های به عمل آمده نشان می دهد که نه تنها سد راهی برای تولید کنندگان در این مسیر وجود ندارد بلکه تکنولوژی های به روز شده و سرمایه داری در این بخش از تشنگی تولید کنندگان برای این محصول حکایت دارد.

واردات این میزان چادر مشکی در سال تنها از عدم عزم و اراده ملی حکایت دارد که باید بیش از پیش برای افزایش تولید این حلقه از صنعت تلاش کرد. در هفته گذشته معاون اول رئیس جمهور، وزیر صنعت، معدن و تجارت جهت افتتاح طرح توسعه نساجی حجاب به شهرکرد سفر کرده و از این کارخانه دیدن کردند.



تا سقف ۸۰ درصد واردات را کاهش خواهیم داد

میر محمدتقی دانایی هوشیار مدیر عامل و هیئت مدیره شرکت نساجی حجاب درباره افزایش حجم تولیدات این کالا با افتتاح طرح توسه می گوید: این خط تولید در حال حاضر با ۳۰ درصد ظرفیت آغاز به کار کرده است و ظرفیت تولید سالانه ۱۰ میلیون متر پارچه چادر مشکی را بر عهده دارد اما تا اواخر سال ۹۶ ظرفیت به ۱۰۰ درصد و حجم تولید به سالانه ۴۰ میلیون متر خواهد رسید که ۸۰ درصد از واردات را کاهش خواهد داد.

وی می افزاید: کارخانه در سال ۱۳۶۹ افتتاح گشته است که با پیشروی فعالیت در سال ۸۲ دو کارخانه اطراف این شرکت خریداری و تولیدات افزایش یافت؛ همچنین در سال ۹۴ یک کارخانه دیگر در نجف آباد اصفهان به خط تولید این شرکت جهت رشد تولید ملی افزوده شد.

***

این کارخانه در زمینه تولید فاستونی، پیراهن، مانتو، روسری، شال، مقنعه، پارچه پرده ، ساتن، لباس عروس و چادر به فعالیت مشغول است. در سال ۸۶ طرح توسعه در یکی از ارکان های بنیاد مستضعفان تصویب و این شرکت عهده دار تولید ۱۰ میلیون متر پارچه چادری علاوه بر تولیدات قبلی در سال شد که این طرح در ابتدا به بانک ملت سپرده و بعد از دوسال به بانک صنعت و معدن منتقل شد.

در سال ۸۸ که صندوق ذخیره ارزی به صندوق توسعه ملی تبدیل شد جهت تعریف ساز و کارهای جدید و سپس تحریم ها افتتاح این طرح را با مشکلاتی روبرو کرد اما درنهایت در سال ۹۳ بانک صنعت و معدن به دلیل تحریم های حاکم انتقال هزینه جهت خرید تجهیزات را به بانک کشاورزی و پارسیان منتقل کرد و در بهمن ماه ۹۴ تولید آزمایشی این کالا آغاز شد.

هم اکنون نساجی حجاب با به کارگیری ۷۰ نیرو با تحصیلات کارشناسی به بالا و ۲۰ نیرو با تحصیلات دیپلم با ۳۰ درصد ظرفیت به تولید سالانه ۱۰ میلیون متر پارچه چادری جهت کاهش واردات پرداخته که طبق برنامه ریزی های صورت گرفته تا انتهای سال ۹۶ این ظرفیت به ۱۰۰ درصد و تولید به حجم سالانه ۴۰ میلیون متر خواهد رسید که سبب کاهش ۸۰ درصدی واردات می‌شود.

انتهای پیام/1026ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

پنجشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۸

ساعت:

۰۰:۲۴:۱۲

2 Jan 2020