۰
plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۲
کد مطلب : ۳۸۹۶۵
محققان هشدار می دهند؛

مصرف زیاد گوشت قرمز با افزایش خطر بیماری کبد چرب همراه است

مطالعه جدید نشان می دهد رژیم غذایی سرشار از گوشت علاوه بر ارتباط با بیماری هایی نظیر سرطان، آسیب به سلامت قلب و افزایش کلسترول و فشارخون با افزایش ریسک بیماری کبدی هم مرتبط است.
مصرف زیاد گوشت قرمز با افزایش خطر بیماری کبد چرب همراه است
به گزارش جهانبین نیوز؛ محققان دریافتند افزایش مصرف گوشت قرمز یا فرآوری شده ممکن است خطر ابتلا به بیماری کبد چرب غیرالکلی را افزایش دهد.

«شیرا زلبر ساگی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «کبد چرب غیرالکلی به عنوان جزء کبدی سندرم متابولیک، همراه با مقاومت به انسولین و التهاب به عنوان عوامل کلیدی در پاتوفیزیولوژی آن تلقی می شوند.»

محققان اذعان می کنند افرادی که گوشت قرمز زیاد مصرف می کنند عمدتا مردان جوان هستند و دارای شاخص توده بدنی بالاتر، مصرف کالری بیشتر و الگوی متابولیکی بدتری هستند.

همچنین افرادی که مقادیر زیاد گوشت قرمز با شیوه پخت نامناسب از جمله سرخ شده یا کباب شده مصرف می کنند، دارای میزان بالا HCA (آمین های هتروسایکلیک) هستند و از اینرو بیشتر در معرض ابتلا به مقاومت انسولین قرار دارند.

زلبر ساگی در ادامه عنوان می کند: «سبک زندگی ناسالم غربی نقش اساسی در ابتلا و پیشرفت بیماری کبد چرب دارد چراکه عمدتا با عدم تحرک فیزیکی و مصرف بالا فروکتوز و چربی اشباع شده همراه است.»

این مطالعه شامل ۳۵۷ شرکت کننده در رده سنی ۴۰ تا ۷۰ سال بود.

منبع: مهر

انتهای پیام/1026ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

شنبه ۲۱ دی ۱۳۹۸

ساعت:

۰۸:۵۱:۳۶

11 Jan 2020