۰
plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۷
کد مطلب : ۲۳۵۷

50 درصد تولیدات انگور کیار صادر می‏‏شود

50 درصد تولیدات انگور کیار صادر می‏‏شود
به گزارش جهانبین نیوز رستم ولی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد، اظهار داشت: بیشترین رقم کشت شده انگور در شهرستان کیار رقم عسگری است و مابقی ارقام قرمز و قرمز بی‌دانه قزوین است. وی با اشاره به آغاز برداشت انگور از هزار و 600 هکتار از اراضی این شهرستان، گفت: کشت انگور در این شهرستان فقط کشت آبی است. ولی پور با بیان اینکه متوسط تولید انگور در این شهرستان 20 تن در هکتار است، افزود: میزان تولیدات انگور این شهرستان نسبت به سال گذشته تفاوت چندانی نداشته است. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کیار با اشاره اینکه 50 درصد انگور تولید شده در این شهرستان به استان‌های اصفهان، کاشان و اراک صادر شده است، گفت: مابقی محصول به صورت تازه خوری، تولید کشمش، شیره و مویز به مصرف می‌رسد. وی در ادامه همچنین از آغاز برداشت محصول کلم و پیاز بذری در این شهرستان خبر داد و گفت: پنج هکتار از اراضی دزک و شلمزار از توابع این شهرستان کشت کلم پیچ و سه هکتار از اراضی این مناطق را کشت گل کلم و همچنین پنج هکتار از اراضی دزک را نیز کشت پیاز بذری به خود اختصاص داده است.  ولی‌پور از کشت پیاز بذری برای نخستین بار در شهرستان کیار در سال گذشته خبر داد و گفت: با توجه به آماده سازی زمین زیر کشت، میزان کشت پیاز بذری از یک هکتار در سال گذشته به پنج هکتار در سال‌جاری افزایش یافته است. وی در ادامه با اشاره به کاهش کشت صیفی‌جات در این شهرستان، گفت: کمبود آب، عدم کشت مکانیزه و رقابت با سایر محصولات کشاورزی از جمله سیب زمینی، چغندرقند و ذرت از جمله این دلایل محسوب می‎شود. ولی‌پور میانگین تولید کلم در این شهرستان را نیز 75 تن در هکتار عنوان کرد و گفت: متوسط تولید پیاز بذری نیز 200 کیلو در هکتار در نظر گرفته شده است.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

دوشنبه ۹ دی ۱۳۹۸

ساعت:

۱۷:۱۶:۰۹

30 Dec 2019